Lucruri neobișnuite pe care merită să le faci în vacanța de iarnă

christmas-tree-winter
Foto: Photo Credit: AIESEC Chisinau

Crăciunul și Anul Nou se apropie cu pași grăbiți, iar fiecare dintre noi deja își face planuri despre cum și cu cine să petreacă cele mai frumoase clipe ale vacanței de iarnă. Vă propunem numeroase activități pe care le puteți face de unul singur, căci nu contează câți oameni ai împrejur, ci să fii cu adevărat fericit de ceea ce faci.

În societatea noastră, adesea este neobișnuit nu doar să fii singur, dar și să poți să savurezi aceste clipe. Dacă dorim să obținem această pace interioară, cunoașterea de sine și fericirea, avem nevoie să reînvățăm cum să fim singuri. Din fericire, vacanța de iarnă este momentul perfect pentru a-ți rezerva ceva timp doar pentru tine. Acesta poate fi ciudat și ieșit din comun, dar te va ajuta să te redescoperi și să obții echilibrul spiritual pe care mulți îl caută.

Mai jos vei găsi o listă de idei ciudate, provocatoare și plăcute pentru a savura timpul liber în propria companie.

# Fă trei fapte bune care te vor face fericit.

# Petrece vacanța în cercetarea unor noi interese și hobby-uri pentru a-ți lărgi orizontul de cunoștințe.

# Fă un castel din perne și plapume. Da da, exact ca în copilărie. Devino din nou acel copil plin de inițiativă și energie care erai cândva.

# Creează propriile decorațiuni handmade pentru Crăciun și ornamentează cu ele casa.

# Simte-te un adevărat regizor și actor: filmează propriul filmuleț timp de o zi. Cine știe? Poate vei îndrăgi vloggingul după asta!

# Redescoperă orașul. Mergi prin muzee, teatre și scuaruri mai puțin cunoscute de tine anterior. Fii turist pentru o zi.

# Fă-ți o listă de filme și seriale preferate și organizează-ți un maraton!

# Navighează pe internet și procură-ți un cadou de Crăciun, pe care l-ai dorit atât de mult timp.

# Alcătuiește un quest hazliu și spune-le altora să găsească premiul ascuns de tine.

# Deschide harta orașului și cu ochii închiși oprește-te la o anumită destinație și mergi acolo! Vei descoperi locuri nebănuite.

# Învață-te să prepari bucate tradiționale de Crăciun. Chec cu scorțișoară, cafea aromată cu mirodenii, vin fiert ori biscuiți cu ghimbir, toate sunt ușor de făcut și absolut delicioase!

Acestea sunt doar câteva sfaturi utile din care te-ai putea inspira, dar nu uita de familie și prieteni. Ei mereu vor fi alături de tine, iar compania lor te va face să te simți împlinit și recunoscător pentru tot ce ai în viață.

AIESEC Chișinău vă urează tuturor sărbători de neuitat și clipe magice! Savurați fiecare moment și faceți-l să fie unic!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente