(foto) Starurile platformei Instagram în 2015: Femeile și pisicile

instagram-icon
Foto: Photo Credit: amazonaws.com

Femeile și pisicile sunt marile vedete ale rețelei de socializare Instagram în anul 2015, potrivit unui top dat publicității, miercuri, de reprezentanții acestei platforme online, informează Reuters.

„Dacă vrei să fii un star pe Instagram, trebuie să fii femeie sau să îți iei o pisică. Sau să fii Taylor Swift”, se afirmă în debutul unui articol publicat pe site-ul agenției de presă Reuters. Toate imaginile din Top 10 al celor mai populare fotografii publicate pe Instagram în 2015 includ femei – printre care starurile pop Beyoncé și Selena Gomez.

Taylor Swift deține cinci fotografii în Top 10, iar în trei dintre ele cântăreața americană, în vârstă de 25 de ani, apare alături de pisica ei, Meredith.

 

Meredith is allergic to joy.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

O altă fotografie prezintă buchetul de trandafiri albi pe care artista americană l-a primit de la rapperul Kanye West, cu care s-a împăcat la gala MTV Video Music Awards, iar o alta o prezintă pe artistă în compania iubitului ei, DJ-ul scoțian Calvin Harris.

 

Awwww Kanye sent me the coolest flowers!! #KanTay2020 #BFFs

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


 

Friendly relations between Scotland and America. @calvinharris

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Taylor Swift este, totodată, personalitatea cu cei mai mulți admiratori (urmăritori) – 49 de milioane – pe această platformă de partajare de fotografii online deținută de Facebook, care are peste 400 de milioane de utilizatori pe plan mondial. În ciuda popularității uriașe de care se bucură Taylor Swift pe Instagram, primul loc în Top 10 pe 2015 este deținut de modelul și vedeta de reality-show Kendall Jenner. O fotografie a ei, ce prezintă o coafură originală, cu părul aranjat în forma unor inimi, a primit peste 3,2 milioane de „Like”-uri de când a fost publicată pe această rețea online, în luna iulie.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Sora ei mai tânără, Kylie Jenner, ocupă locul al patrulea, cu o fotografie ce o prezintă în ziua absolvirii liceului. Atât Kendall, cât și Kylie fac parte din celebra familie Kardashian.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente