Furnizorul de energie electrică din Moldova are un nou director. Iată cine este acesta

lightbulb
Foto: Photo Credit: myjourneythrume.wordpress.com

Cunoscutul manager în Moldova, Silvia Radu, care conduce ani buni compania Gas Natural Fenosa (GNF), care în 2001 a procurat prin concurs trei întreprinderi de distribuţie a energiei electrice în centrul şi sudul ţării, părăseşte funcţia din proprie iniţiativă.

Noul preşedinte al companiei va fi managerul de ţară al Gas Natural Fenosa pentru Republica Moldova, Jose Luis Gomez Pascual.

Surse sigure au comunicat agenţiei „INFOTAG” că Radu nu a semnat un nou contract de muncă cu conducerea GNF de la Barcelona (Spania). Conform surselor agenţiei, managerul companiei spaniole din Moldova părăseşte funcţia pentru a activa în alt domeniu. „Am nevoie de timp pentru odihnă, încă nu am decis ce voi face în continuare, însă ştiu sigur că acum am nevoie de odihnă”, a spus Silvia Radu.

Silvia Radu activează în cadrul companiei din 2000, când Union Fenosa a procurat în RM întreprinderi de distribuţie a energiei electrice. Din 9 aprilie 2008 ea a fost numită director executiv al companiei spaniole în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente