Vine barza la Anne Hathaway! Actrița este însărcinată cu primul său copil

b8fbe34b_anne.xxxlarge
Foto: Photo Credit: popsugar-assets.com

Îndrăgita actriță Anne Hathaway este însărcinată pentru prima oară, chiar dacă zvonuri despre venirea berzei au mai apărut și în 2013.

Anne și soțul ei, Adam Shulman, sunt în culmea fericirii. Sarcina a fost confirmată de surse citate de Los Angeles Times după ce actrița în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată în Beverly Hills, în imagini putând fi văzută o burtică destul de mare. „Este în al doilea trimestru de sarcină și se simte extraordinar”, a declarat una dintre surse pentru E! News. După episodul din 2013, au apărut noi zvonuri în luna aprilie potrivit cărora Anne și soțul ei urmează să adopte un copil.

Suspiciuni în acest sens au apărut și după ce Anne Hathaway a apărut, în luna septembrie, la premiera celui mai recent film al său, „Internul/The Intern”, purtând o rochie neagră mulată, din care i se vedea burtica de gravidă.

'The Intern' film premiere, London

Câștigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din Mizerabilii, Anne Hathaway și Adam Shulman sunt împreună din 2008 și s-au logodit în noiembrie 2011. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfășurat în California.

„Mi-ar plăcea să am câțiva în mod natural, dar și să adopt. Aș vrea să am atât de multi, câți îmi pot permite, nu doar financiar, ci și din punct de vedere al timpului acordat, pentru că vreau să mă asigur că fiecare dintre ei se va simți special”, a declarat actrița în decembrie 2012, într-un interviu acordat pentru The Telegraph.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente