(foto) Chiar și în lipsa lui Usatîi, Partidul Nostru protestează. Au încercuit cu mașini reședința lui Timofti

2
Foto: Photo Credit: Partidul Nostru

Nici ploaia, nici absența liderului Partidului Nostru nu-i sperie pe protestatari. Astăzi, 28 noiembrie, peste 300 de automobile au participat la un marș auto de protest, cerând demisia benevolă a președintelui RM și amenințând cu blocarea drumurilor naționale. Coloana de mașini care claxonau s-a pornit de la Chișinău, la Condrița, unde se află reședința lui Timofti.

Ajunși la clădirea reşedinței, peste o mie și jumătate de activiștii protestatari ai Partidului Nostru și cei din „Orășelul Moldovei” au cerut o întrevedere cu Nicolae Timofti pentru a-i transmite petiția și o cerere de demisie a șefului statului. Paza care a ieșit în întâmpinarea manifestanților a anunțat că Timofti lipsește, după care protestatarii au cerut imediat o întrevedere cu persoanele oficiale, abilitate să reprezinte pe președintele țării, se arată într-un comunicat de presă remis de către serviciul de presă al PN.

La întrevederea cu activiștii a venit consilierul prezidențial, căruia i-a fost transmisă petiția. Manifestanții s-au arătat indignați de faptul că Nicolae Timofti i-a mințit pe protestatari atunci când după mitingul precedent le-a promis o întrevedere cu liderii protestatarilor.

Activiștii Partidului Nostru au avertizat că în cazul în care Nicolae Timofti va continua să ignore protestele masive din centrul Chișinăului și solicitările privind demisia sa benevolă, atunci manifestanții își rezervă dreptul de a bloca arterele principale de transport ale țării.

6

1

3

4

5

8

9

10

11

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente