12 evenimente colorate pentru sâmbătă, 28 noiembrie

iStock_000022893116Small
Foto: PC: resource.dlink.com

E ultima sâmbătă din această toamnă și sunt o mulțime de evenimente la care ne putem invita prietenii pentru a ne mai destinde. Iată recomandările noastre.

#1. Targ de artizanat creARTivitate

E sfârșit de toamnă, iar meșterii artizani nu se lasă intimidați de timpul de afară și nimic nu-i împiedică să fie creativi ca mai înainte. La Zorile (Calea Ieșilor, 8) se va organiza un târg de artizanat. Printre obiectele pe care le vei putea admira, dar și cumpăra, se numără obiecte din ceramică și lemn, obiecte de decor, jucării de lemn, articole din piele naturală, bijuterii, obiecte de decor, cosmetică naturală și multe altele. Detalii afli pe Facebook.

 

#2. Atelier de pictură la Cocoșul Roșu

La Cocoșul Roșu începând cu ora 11.00 are loc un atelier de pictură. Va fi interpretată o lucrare de-a lui Picasso, care are o manieră deosebită de tratare a formelor. Distracția și buna dispoziție sunt garantate. Vezi detalii pe pagina de Facebook.

 

#3. Masa rotundă: „Promovarea inovațiilor și produselor creative cu potențial de comercializare”

În ultima zi a expoziției InfoInvent se organizează o masă rotundă ce are drept scop promovarea creativității și inovării, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și produselor creative în economia națională, cât și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internațională. Evenimentul începe la ora 11.00 la centrul expozițional Moldexpo. Detalii afli pe Facebook.

 

#4. Free Book Club with William Dickson

Cei care vor să-ți îmbunătățească cunoștințele de limba engleză pot merge de la 12.00 la American Language Center pentru a citi „The Gun Shop” de John Updike împreună cu un profesor de engleză american. Aflați detalii pe Facebook.

 

#5. Restaurant Day: Heartful Pizza

Organizatorii s-au gândit cum ar fi Round Pizza de la Italieni sărbătorit după conceptul de Restaurant Day de la Finlandezi, cu un pahar de vin Moldovenesc. Dacă vă sună și vouă bine, sunteți invitați la Crown Plaza (str. București, 96/1), ora 13.00, la o seară culinară degajată, să vă delectați cu Heartful Pizza. Evenimentul are și un scop caritabil. Aflați detalii aici.

 

#6. Ședință deschisă „Creația – continuitatea sufletului”

Conform tradiției, în ultima sâmbătă din fiecare lună, la Biblioteca Hașdeu se organizează o ședință deschisă cu invitați speciali: Ioana Isac și Andreea Russo. Evenimentul începe la ora 15.00. Aflați detalii de pe pagina de Facebook.

 

#7. Caravana filmelor documentare la Chișinău

Acest eveniment face parte din seria de evenimente culturale prin care studioul regional de televiziune TVR Iași își marchează cei 24 de ani de activitate. Filmele vor fi rulate la Centrul Cultural Odeon, atât sâmbătă cât și duminică, între orele 16.00 și 21.00. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#8. Genialitatea – este un dar de la Dumnezeu, ori un rezultat a străduință

Așa s-a întâmplat că în lumea moderna acordam atenție oamenilor talentați, care au un anumit har și succes. Și noi lăsăm mâinile jos în obținerea rezultatelor, doar din motivul că despre acești oameni se vorbește: „O! Desigur, el e geniu, el are talent, iată să fi fost eu așa talentat, eu tot aveam să am așa succes”. Dar oare asta e un adevărat? Este adevarat că oamenii talentați sunt selectați, iar ceilalți nu? Sunt oameni simpli? În ce constă esența acestui talent?
Dragi prieteni, sunteți invitați să înțelegeți aceasta, ce înseamnă talent, har, genialitate și intuiție. Lecția va fi în limba rusă. Intrarea este liberă (dar e binevenită și o mică donație ca mulțumire), începând cu ora 17.00.
Accesați evenimentul pe Facebook. Seminarul are loc la USM, intersecția str. Pușkin și Kogălniceanu, et. 1, cab. 32.

 

#9. Old Style PARTY 

Pentru o petrecere în stilul anilor 80 sunteți invitați la Albion de la ora 19.00. Veți avea parte de o atmosferă caldă, iar sângele va curge în ritmuri retro. Află aici cine va învinge atmosfera și alte detalii despre eveniment.

 

#10. Black Olives Live Acoustic 

Petreceți o seară frumoasă alături de  Black Olives. Formația va cânta live acustic la Uptown Cafe de la ora 20.00. Intrarea este gratuită. Detalii și pe Facebook.

 

#11. NOUA Neighbours – Release Party

De la 21.00 ești invitat la petrecerea de lansare a celei de-a doua ediții a revistei „NOUĂ”.
Dacă îți amintești cum prima „Nouă – Stories from Moldova” a făcut ravagii în toamna anului 2014, devenind un subiect discutat și o revistă dorită și căutată, atunci nu ezita să vii la petrecere și să afli mai multe despre „NOUĂ – Neighbours”.Detalii afli pe Facebook.

 

#12. Seri cu muzică live la Kozlovna, ora 21.00

Kozlovna Ceska Pivni Restaurace vă invită la Live Music Night Show!

Locul desfășurării: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace, str. Aleksandr Pușkin, nr. 24, detalii pe Facebook

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente