(foto) Cum a decurs prima întâlnire a Primului Club pentru managerii din Moldova

IMG_5509
Foto: CEO CEED Club

În cadrul unui eveniment de zile mari a fost lansat primul Club al directorilor din Moldova – CEO CEED Club. Din prima zi de activitate, „părinții” clubului au pregătit pentru participanți mai multe lecții, inclusiv de viață, acestea fiind oferite de persoane cu experiență de ani de zile în gestionarea afacerilor, dar și de cei care au reușit să învețe rapid din propriile greșeli, dar și din ale altora.

Este vorba despre directorul companiei Performa, Sergiu Recean, directorul Berlizzo Group, Otilia Drăguțanu și fondatorul Umbrella Studio – Sergiu Zănoagă. Invitatul special al serii a fost Richard Simoniuc, o persoană care a reușit să îndrume deja sute de antreprenori nu doar din România, dar și de la noi, scrie bani.md.

 

CEO CEED Club

CEO CEED Club este doar o mică parte a familiei CEED, o rețea de și pentru antreprenori, îndemnul clubului fiind cel de „a te alătura pentru a crește împreună”.

Printre beneficiile clubului se numără:

#1. Accesul la investitorii din Macedonia, Maroc, Bulgaria,Tunisia, România, Slovenia, regiunea UE și SUA, contacte din cadrul proiectelor USAID și alte organizații internaționale.

#2. Întâlniri directe cu firme locale, precum și companii din rețeaua CEED, stabilirea contactelor de afaceri și dobândirea noilor cunoștințe în afaceri.

#3. Oportunitate unică pentru consilierea afacerilor cu cei mai buni antreprenori și manageri din Moldova și din rețeaua CEED.

#4. Identificarea noilor clienți, potențiali parteneri, de a face produsul/serviciul mai cunoscut și de a învăța lucruri noi.

#5. Formarea profesională prin sesiuni practice – schimb de experiențe, cunoștințe și idei între antreprenori /manageri, consilierea afacerilor în discuții deschise, învățarea bazată pe succesele și greșelile altora într-o atmosferă relaxată de afaceri, precum și posibilitatea de a extinde cunoștințele din domeniul afacerilor prin profunzimea programelor specializate.

 

CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
CEO CEED Club
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente