Internet fix și televiziune digitală la doar 29 lei pe lună

900×600-ro
Foto: Photo Credit: Moldtelecom

De sărbători, fiecare visează la ceva special, ceva ce i-ar face viața mai colorată și mai interesantă. Iarna aceasta, bucuria sărbătorilor intră în fiecare casă. Profită de cea mai generoasă ofertă de Crăciun. Alege internet fix plus televiziune digitală de la Moldtelecom și ai abonament la doar 29 de lei pe lună în primele șase luni de la conectare.

Trăiește la intensitate maximă farmecul sărbătorilor de iarnă. Savurează din plin comunicarea cu cei dragi, fără întreruperi, de parcă ar fi alături, pentru că Moldtelecom îţi oferă cea mai calitativă tehnologie de internet fix. Cu viteză de până la 1000 Mbps (1Gbps) navighezi stabil pe internet, urmăreşti filme sau clipuri video, joci online, distribui şi descarci tot ce îți dorești.

Mai mult decât atât, la abonament ai televiziune digitală IPTV inclusă, care îți oferă un număr mult mai mare de canale TV și o experiență TV mai bogată ca niciodată. Cele mai spectaculoase filme, desene animate, emisiuni şi show-uri tv deosebite vor crea o atmosferă magică pentru întreaga familie. Te distrezi la maxim alături de cei dragi şi nu ratezi nici o emisiune îndrăgită. Cu funcţiile interactive pauză, reluare, înregistrare poţi opri, relua şi înregistra emisiunile şi filmele preferate fără a pierde vreun moment important.

Magia sărbătorilor întră și în casa ta cu internetul și televiziunea digitală de la Moldtelecom.

Bine ai venit în rețeaua viitorului – Moldtelecom.

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională – Moldtelecom, având conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix, internet fix şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Pentru detalii, sună acum la 1181 sau accesează acest link.

www.moldtelecom.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente