10 recomandări de evenimente pentru marți, 24 noiembrie

cityquest
Foto: PC: City Quest

Ne apropiem de iarnă, iar pentru a vă încălzi până atunci, vă propunem o selecție interesantă de evenimente.

#1. Concepţia carpatică a evoluţiei speciei umane şi a limbilor din Europa

 

Discuții lingvistice

Marţi, 24 noiembrie 2015, ora 12.00, filiala de Arte „T. Arghezi” va fi gazdă a unui eveniment, în cadrul căruia se vor pune în discuţie probleme de filologie lingvistică. Detalii pe Facebook.

#2. DIY Club: Let’s be friends!

 

ARC

O întâlnire prietenoasă la Centrul American de Resurse, la ora 15.00. Detalii în eveniment.

#3.  O POVESTE ÎN DAR

 

Poveste

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău organizează la 24 noiembrie 2015, ora 10.00, în incinta Palatului Feroviarilor, un spectacol de caritate cu genericul „O poveste în dar”. Detalii pe Facebook.

#4. Primul Club al Managerilor: CEO CEED Club

 

CEO CEED Club

În programul care se va lansa pe 24 noiembrie, poate participa orice cetăţean al Republicii Moldova, care practică activităţi de antreprenoriat, în calitate de proprietar, fondator, cât şi persoanele care deţin funcţii de top-management, care conduc afacerea/instituţia/organizaţia, indiferent de forma de proprietate, domeniul de activitate, care respectă regulamentul clubului CEED, achită taxa anuală de membru şi participă la activităţile organizate în cadrul clubului. La 18.00. Detalii pe #diez.

#5. Quiz în Română

 

IQuiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici. La ora 19.30, la Berăria Draft Kozel de pe bulevardul Moscovei.

#6. Maratonul de Discursuri – Semifinala 2

 

Toastmasters

Sunteți invitați marți, 24 noiembrie la cea de-a doua semifinală a Maratonului de Discursuri, acolo unde 10 din cei mai buni vorbitori ai clubului vor susține câte un discurs. Miza este mare: calificarea în finală, așa încât vor fi doar discursuri frumoase. Detalii pe Facebook.

#7. Discuție cu Anatol Pânzaru (arhitect, peisagist)

 

Tucano Coffee

Împreună cu arhitectul peisagist Anatol Pânzaru, vom identifica zonele funcționale ale unui oraș, vom afla teoriile și modelele structurii urbane în orașele moderne, pe baza orașelor chinezești. Vom face paralele cu Chișinăul, Bucureștiul și alte orașe.

Vă așteptăm cu drag marți, 24 noiembrie, la ora 18.00, în Tucano Coffee Brasil! Detalii în eveniment.

#8. Barcelona vs Roma

 

Kozlovna

Un super meci în cadrul UEFA Champions League! Barcelona FC vs Roma FC, la Kozlovna, cu începere de la 21.45. Detalii pe pagină.

#9. JOCURILE FOAMEI: REVOLTA – PARTEA A II-A 3D

La Patria Loteanu la 13.30 / 16.10 / 18.50 / 21.30. Detalii pe pagina oficială.

#10. Free Conversation Club with April and Matt

 

ALC Buiucani

Vorbiți engleza cu persoane din SUA, la ora 16.30, la ALC Buiucani. Detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente