(video) Adele le-a făcut o farsă amuzantă sosiilor sale la un concurs organizat la Londra

adele-new-album-song-by-song-breakdown
Foto: Photo Credit: vanityfair.com

Surpriză de proporţii pentru fanii Adele. La un concurs de imitaţii organizat la teatrul Wimbledon, mai mulţi oameni au încercat să impresioneze juriul cu o interpretare cât mai aproape de performanţa celebrei artiste, scrie Observator.tv.

Puţini şi-au dat seama că unul dintre concurenţi este însăşi artista. Adele a fost protagonista unei farse organizate de o emisiune a televiziunii britanice BBC. Artista a fost greu de recunoscut după ce câţiva specialişti au reuşit să-i schimbe chipul, să-i pună un nas fals, un machiaj neobişnuit şi nişte buze mult mai subţiri.

Sub numele de Jenny, o simplă bonă, Adele a concurat la audiţie. S-a strecurat printre concurenţi, aparent uşor emoţionată şi stangace. Nimeni nu a bănuit că este însăşi Adele.

Când a venit rândul adevăratei Adele să cânte, concurenţii au rămas muţi de uimire şi a fost imposibil să nu-i recunoască vocea care este inconfundabilă. Concurenţii au fost uimiţi. Unii au plâns de fericire şi au început să cânte împreună piesa Make You Feel My Love.

Farsa a fost organizată cu ajutorul moderatorului Graham Norton și a fost prezentată în emisiunea lui de pe postul BBC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente