(foto) Cele mai sexy tendințe din Moldova în materie de lenjerie intimă pentru 2016

trendtrendcollage
Foto: Trenduri în Moldova pentru 2016 PC: intimo.md

În moda lenjeriei intime pentru femei se pot diferenția trei stiluri: glamour, romantic și practic. Pentru a vedea care vor fi trendurile în Moldova în 2016, echipa #diez a vorbit cu Cristina Bondarenco, care este designer de lenjerie intimă.

Cristina Bondarenco

Stilul glamour ar trebui să fie la fel de sexy, cu o mulțime de detalii: fermoare, inserții din dantelă, decupaje și tăieturi.

Lenjeria romantică trebuie să se facă în culori pastelate și să nu fie prea deschisă.

Stilul practic ar trebui să fie confortabil și cât mai simplu posibil.

„Lenjeria este una dintre cele mai conservatoare părți ale garderobei. Chiloțeii și sutienele nu prea se supun fluctuațiilor sezoniere de la an la an. Cu toate acestea, putem distinge șapte tendințe ale lenjeriei intime pentru 2016”, spune Cristina Bondarenco, de la intimo.md.

#1. Chiloței cu talie înaltă

 

PC: intimo.md

Cei mai la modă chiloței pentru femei vor fi în stilul Pin-up, care aduc aminte de pantaloni scurți. Aceștia vor fi creați fie din plasă, dantelă, satin sau bumbac. Acești pantaloni scurți sunt cea mai de succes combinație dintre modă și confort.

#2. Sutien bralette

 

PC: intimo.md

Este un sutien ușor și subțire, care de obicei nu înseamnă inserții push-up și oase solide. Există bralette din dantelă și mătase care dau imaginea unei picanterii speciale și mistice. Volane de dantelă în mai multe straturi și dantelă delicată, translucid profitabil de tot farmecul unei figuri feminine, pentru a crea o imagine cu adevărat frumoasă și nu vulgară.

#3. Chiloței cu bandă

 

PC: intimo.md

Puteți selecta o versiune clasică sau cu dantelă. De asemenea, arată foarte bine fusta cu centura lată. Sau puteți alege geper – un fel de versiune a corsetului, cu centură dantelată pentru talie mai slabă.

#4. Body și sutien-bluziță

 

PC: intimo.md

Deosebit de bine subliniază feminitatea și fragilitatea. Acest trend câștigă din ce în ce mai multă popularitate.

#5. Seturi de lenjerie de corp ne-standarde

 

PC: intimo.md

Vă oferim o abatere de la produsele tradiționale de bază, pentru a opta pentru modelele cu detalii suplimentare interesante – un arc pe partea din spate, decolteu cu design neobișnuit.

#6. Stilul sportiv

 

PC: intimo.md

Trend comod și practic – lenjerie în stil sport, completate cu dantelă.

#7. Bustiere și corsaje

 

PC: Intimo.md

În acest an, este recomandat să se acorde o atenție deosebită bustului. Tot mai mulți designeri, în colecțiile lor, fac bustiera mai puțin neobișnuită, ca să nu fie doar pentru sărbători.

Mai multe modele vedeți pe Facebook Intimo sau Instagram Intimo.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente