(foto) Selfie cu animale – o metodă de a face din nou cunoștință cu viața de la sat

nikolai6
Foto: Nicolai Kirnev

Nicolai Kirnev este un tânăr activ din Chișinău care a decis să facă ceva diferit, care să-i motiveze pe alții să facă ceea ce le face plăcere și în același timp să refacă cunoștință cu viața de la sat.

„Fotografiile acestea au fost făcute de mine, când eram acasă, în sat, acum, în luna noiembrie, pentru prietena mea Lena. Am avut timp liber la amiază și m-am gândit să fac selfie cu animale și păsări domestice, pe care le aveam atunci acasă. M-am gândit atunci că da, poate majoritatea oamenilor nu vor face asta niciodată, poate pentru cineva asta poate părea straniu și chiar stupid, dar oare așa îmi este de important ce cred alții? Oare nu trebuie să fac eu în viață ceea ce îmi place? Și vorba aici nu e numai despre selfie.

Uneori mă uit la tinerii mai ales din Capitală. Ei sunt foarte activi, se implică în diferite activități, proiecte, fac cursuri, se gândesc cum să înceapă afacerea lor și etc. Această e foarte bine, evident. Numai din păcate mulți uită să savureze viața, gândindu-se numai la studii, carieră și lucru. Sunt multe lucruri frumoase în jurul nostru. Trebuie pur și simplu de oprit și de uitat atent în jur. Satele noastre – nu sunt chiar așa locuri degradante (care degradează), cum cred tinerii de azi”, spune Nicolai Kirnev.

Cine este gata să urmeze gestul lui Nicolai?

 

Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Nicolai Kirnev
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente