(video) Internauții au creat un video de susținere a lui Ion Ștefăniță în CMC

internautcollage
Foto: Chișinăul îl susține pe Ion Ștefăniță PC: allmoldova/ captură video

Internauții îi transmit consilierului municipal Ion Ștefăniță că acesta are respectul locuitorilor orașului Chișinău pentru integritatea de care dă dovadă.

În video apar: Andrei Bolocan, Artur Gurău, Nata Albot, Victor Chironda, Oleg Brega, Vitalie Sprânceană, Nicolai Kirnev, Teo Naval, Serge Kino, Adrian Pleșca și Pașa Valeriu.

Atenție, video conține și cuvinte necenzurate.

 

Reamitim că Ion Ştefăniţă a anunţat că denunţă acordul de constituire a alianţei pro-europene în Consiliul Municipal Chişinău, declarând că nu vrea să facă parte dintr-o maşinărie de voturi, scrie adevărul.ro.

Declaraţiile au fost făcute de Ştefăniţă în cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune „TV7”. Astfel, Ion Ştefăniţă a anunţat că de azi înainte va vota doar proiectele pe care el le consideră ca fiind în interesul cetăţenilor. „Eu denunţ acordul. Voi vota cum îmi va spune inima. Nu voi rămâne cu maşinăria de voturi”, a afirmat consilierul municipal. Acordul privind majoritatea pro-europeană în Consiliul Municipal a fost semnat de către reprezentanţii PL, PLDM, PD şi PPEM pe 3 septembrie. Plecarea lui Ion Ştefăniţă lasă această alianţă fără majoritate în Consiliul Municipal Chişinău, deţinând 25 de voturi din 51.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente