(video) În noaptea de 20 noiembrie la Shopping MallDova te adâncești în culoarea reducerilor, cadourilor și a distracției

noaptea1
Foto: Noaptea reducerilor la Shopping MallDova

În seara de 20 noiembrie uită de pijamale, somnifere și cartea de pe noptieră! Alungă-l pe Moș Ene de la gene și nu dormi, că-ți doarme norocul! Shopping MallDova ți-a pregătit un program intensiv de cumpărături în cea mai lungă și cea mai fericită noapte a anului – Noaptea Reducerilor.

Noaptea albă a amatorilor de reduceri va începe la ora 20.00 cu promoţii captivante la toată gama de produse, de la haine şi încălţăminte, până la electronice şi cosmetice. Vino să prinzi cele mai mici prețuri, de până la -70%, oferite de Ovico, Ponti, Lux Lingerie, Sassofono, Suite Blanco, Mitavi, Celio, Exquise, Tesoro Mio, Top Shop, Bomba și alte zeci de branduri pe care le găsești la Shopping MallDova. În plus, multe magazine ți-au pregătit oferte unice, valabile doar în această noapte.

Cel mai aşteptat eveniment de cumpărături de la Shopping MallDova va completa reducerile și promoțiile cu concursuri și momente savuroase de distracţie. Cei mai buni DJ ai Capitalei vor da tonul petrecerii pe note de electro și house. Dansatorii de la Clubul „Flagrant”, cu mișcările lor sacadate și pasionale, vor ține ritmul goanei după reduceri. Brain Band, care au cucerit România cu numeroasele lor talente, vor demonstra publicului ceea ce știu să facă mai bine, într-un spectacol „wow”. Iar surpriza serii va veni din partea „RUPT” – Alex Calancea Band și Andrei Glavan îți vor asigura doza de muzică adevărată și voie bună.

 

Noaptea reducerilor la Shopping MallDova
Noaptea reducerilor la Shopping MallDova

Dacă ți-ai notat în calendar noaptea de 20 noiembrie cu roz intens de Shopping MallDova, nu doar te vei bucura de reduceri cu un program prelungit, ci ai șansa să iei acasă premii frumoase. E simplu: între orele 20.00 și 00.00 faci cumpărături în valoare minimă de 250 MDL și intri în mod automat în cursa pentru cele 10 trofee valoroase, iar la miezul nopții va începe tombola Nopții Reducerilor și, cu un pic de noroc, te poți alege cu unul dintre marile premii:

#. 4 ceasuri de lux, marca Candino,
#. 3 valize de voiaj „Samsonite” și
#. 3 tablete de ultimă generație de la Samsung!

Vezi aici catalogul complet al reducerilor și pregătește-te de noaptea în care la Shopping MallDova dorințele fiecărui shopoman devin realitate!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente