Festivalul Dovleacului 2015: Petreceți-vă ultimele weekend-uri de toamnă la VATRA

dovleac5
Foto: Festivalul Dovleacului la VATRA

Timp de trei weekenduri, la Vatra oaspeții vor retrăi emoțiile atmosferei sfârșitului de toamnă redate de aroma dovleceilor, însoțită de o călătorie a sufletului în universul gusturilor, aromelor şi a culorilor acestor bijuterii
gastronomice.

Pentru cei dornici de a face o incursiune în trecut la casa bunicii am pregătit un decor de excepție din crizanteme și bostani pentru a retrăi timpurile de altădată alături de cei dragi.

Complexul Vatra vă oferă cele mai avantajoase condiții de a petrece frumos timpul în sânul naturii într-un cadru pitoresc, de excepție. Pe întreaga perioadă a festivalului, bucătarii iluștri de la Vatra vă vor răsfăța cu cele mai rafinate bucate începând de la plăcinte cu bostan și până la deserturi pregătite din dovleac, după rețetele strămoșești.

 

Festivalul Dovleacului la VATRA

Pe lângă bucatele gustos gătite în cadrul restaurantului de la Vatra vă puteți bucura împreună cu familia, prietenii și colegii, în premieră, de Tiroliană, cea mai nouă activitate distractivă, dar și de alte activități neobișnuite.

Meniul pentru suflet va fi însoțit de un amplu fundal muzical. Vă așteptăm cu drag la Complexul Etno-Cultural Vatra cu familia și prietenii, pentru a ne aminti cu nostalgie de momentele fericite. Festivalul Dovleacului se va desfășura zilnic, timp de două săptămâni, în incinta restaurantului Vatra Neamului și trei weekenduri consecutive la Complexul Etno-Cultural Vatra.

 

Festivalul Dovleacului la VATRA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente