(foto) Sexy și incendiar! La New York s-a desfășurat show-ul aniversar Victoria’s Secret

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-10
Foto: Photo Credit: Vogue.com

Casa de modă Victoria’s Secret și-a prezentat ieri seară la New York ultimele creații în materie de lenjerie intimă. Ca de obicei, modelele i-au lăsat cu gura căscată pe spectatori. Pe catwalk-ul brandului de lenjerie intimă Victoria’s Secret au defilat 47 dintre cele mai vestite modele ale momentului.

Evenimentul a reprezentat și ediţia aniversară în care s-au celebrat 20 de ani de la prima „sărbătoare a îngeraşilor”. Vedetele serii au fost Kendall Jenner și Gigi Hadid, care au prezentat pentru prima oară în cariera lor pentru Victoria’s Secret. Din lista de super-modele nu au lipsit Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Joan Smalls, Lily Aldrige și Lily Donaldson.

Anul acesta evenimentul a fost controversat. Rihanna a refuzat să susțină spectacolul, iar în locul ei au cântat pe scenă Selena Gomez, Ellie Goulding și The Weekend. Show-ul anual Victoria’s Secret urmează să fie difuzat în luna decembrie pe micile ecrane.

Istoria Victoria’s Secret a început în anul 1977 dintr-o idee simplă, dar ingenioasă. Roy Raymond, un american din San Francisco, simțindu-se inconfortabil într-un magazin clasic de lenjerie din care dorea să cumpere un cadou, s-a gândit să exploateze o nișă importantă pentru piața de lenjerie, dar căreia nu i se dăduse atenție: bărbații. Ideea lui a fost să vândă lenjerie într-un spațiu special, cu o atmosferă în care și domnii să pășească fără rezerve și unde să le fie ușor să se descurce printre aceste detalii strict feminine. Noul concept a avut un succes imens și astfel piesele de lenjerie Victoria’s Secret au devenit un obiect de cult. Brandul american a construit în jurul ei o poveste plină de mister, senzualitate și dorință pe care o expune anual în show-uri de modă care pot trece ușor drept adevărate spectacole.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

1

2

3

4

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-012

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-11

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente