Evenimente la care să te distrezi sâmbătă, 7 noiembrie

j2_by_heysun-d4ca6rz
Foto: PC: <a href="http://img04.deviantart.net/7aaa/i/2011/282/9/c/j2_by_heysun-d4ca6rz.jpg" target="_blank">forumtutkusu.com</a>

Prima sâmbătă a lunii noiembrie 2015 vine cu o mulțime de evenimente interesante, energice, amuzante și gustoase. Iată agenda pe care ți-a pregătit-o #diez pentru 7 noiembrie.

#1. Inspiring Dialog cu Veaceslav Cebotari, ora 10.00

Rotaract Club Chișinău deschide sezonul dialogurilor inspiraționale cu cei mai buni dintre cei buni în domeniul afacerilor, diplomației, academic și cel al artei. Primul invitat al evenimentelor este Veaceslav Cebotari – om de afaceri, filantrop, familist. Veaceslav deține și conduce afaceri în domenii precum: servicii hoteliere, construcții, IT, consultanță politică, în afaceri și management local.
Află secretele unei afaceri de succes atât în Moldova cât și în alte țări. Înregistrează-te aici: https://goo.gl/HyYz6n.

Preț: 50 de lei
Locul desfășurării: Tucano Coffee, str. Alexandru cel Bun, nr. 91A
Detalii: Facebook

 

#2. Atelier de pictură, ora 11.00

La atelierul de pictură, de această dată, se va reproduce o lucrare de-a lui Giuseppe Arcimboldo, pictor italian din secolul XVI, cunoscut mai ales datorită figurilor alegorice executate prin combinația diverselor obiecte și viețuitoare (fructe, legume, pești, păsări, cărți etc.).
Distracția și buna dispoziție sunt garantate.

Preț: 100 de lei (materialele și dulciurile sunt incluse în preț)
Locul desfășurării: Cocoșul Roșu, str. Alexei Șciusev, nr. 79
Detalii și program: Facebook

 

#3. Book Club cu William Dickson, ora 12.00

Book Club este un eveniment gratuit pentru cei care vor să-și îmbunătățească abilitatea de a vorbi în limba engleză, fiind ajutați de profesorul american de limbă și literatură engleză William Dickson.
Ia cu tine și prietenii. Discută cu americani, citește și discută niște povești scurte. De această dată, cartea aleasă e „Dream Children” de Gail Godwin.

Locul desfășurării: American Language Center – Buiucani, str. Ion Creangă, nr. 16/2
Detalii: Facebook și la nr. de tel. 02224233337 sau 067120101

 

#4. Seminarul „Noi aducem experiența acasă” – Olanda, ora 12.00

Scopul primordial al seminarului informativ cu genericul „Noi aducem experiența acasă”, organizat de Comisia pentru Proiecte și Relații Internaționale din cadrul CLCT în colaborare cu F.A.R (Forumul Absolvenților Reveniți), este de a informa tinerii despre posibilitățile de înscriere la studii peste hotare și de a-i ajuta în căutarea motivației spre a se reîntoarce în țară.
Pe parcursul seminarului, vei afla despre: procesul de înscriere și cel al acceptării la universitate, specificul țării alese, diferențele dintre sistemele educaționale, cultură și mediu social, despre cum e să revii în Moldova și cum să te încadrezi cu succes în câmpul muncii.
Organizatorii acestui eveniment își propun ca fiecare sesiune să fie reprezentată de unul sau mai mulți absolvenți dintr-o țară, iar primii sunt Sergiu Troian și Andrei Dolapci, care vor povesti despre țara lalelelor, Olanda.

Locul desfășurării: Liceul „Spiru Haret”, str. Maria Cebotari, nr. 53
Detalii: Facebook

 

#5. EduSoft Hackathon, desemnarea câștigătorilor

Se sfârșesc cele cinci săptămâni ale Hackathon-ului EduSoft, lansat la 9 octombrie, iar sâmbătă vor fi desemnați câștigătorii acestuia.

Detalii: #diez, Facebook

 

#6. Festivalul „Galbenă Gutuie” la VATRA

La Complexul Etno-Cultural Vatra vei retrăi emoțiile atmosferei de toamnă redate de aroma gutuilor, însoțită de o călătorie a sufletului în universul gusturilor, aromelor și a culorilor acestui fruct autumnal. Bucătarii iluștri de la Vatra vă vor răsfăța cu cele mai rafinate bucate începând de la plăcinte cu gutui și până la deserturi pregătite din gutui după rețetele strămoșești.

Locul desfășurării: s. Bucovăţ, r. Strășeni
Detalii: #diez, nr. de tel. 022222552 sau 079551133

 

#7. Autumn Matsuri – festival japonez la Art-Labyrinth, ora 15.00

Art-Labyrinth te cheamă să sărbătorești sărbătoarea autumnală japoneză Matsuri, perioada când se strânge roada. Toată ziua va fi plină de cultură japoneză: origami, ikebană, haiku, ceai, cină, anime ș.a.

Locul desfășurării: Art-Labyrinth Chișinău, str. Alexei Șciusev, nr. 103
Detalii și program: Facebook

 

#8. Saturday Party by Felicidad Latina, ora 18.00

Felicidad Latina te invită să petreci seara de sâmbătă în ritmuri incendiare ale celor mai populare dansuri din toată lumea – kizomba, salsa, bachata, semba, rumba, cha cha cha, son și reggaeton. Intrarea este gratuită!

Locul desfășurării: Terasa Teatrului Național „Mihai Eminescu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 79
Detalii: Facebook

 

#9. Gestalt terapia – fanteziile și realitatea în relații, ora 18.00

Deseori, mai ales la începutul unei relații, ne bazăm pe primele impresii, diverse fantezii și senzații vagi. Uneori, cu timpul, primele noastre fantezii referitoare la o persoană se dovedesc a fi corecte, alteori, aparențele nu corespund deloc realității.
În cadrul acestei întâlniri, fiecare participant va fi capabil să înțeleagă, în mod practic, în ce măsură poate avea încredere în aceste sentimente și impresii, precum și să afle ce impresii și asocieri provoacă el însuși asupra altora.
Moderator: Dmitrii Iachim – psiholog-practician, Gestalt terapeut, reprezentant regional al Institutului Gestalt din Moscova.
Intrarea – liberă!

Locul desfășurării: Tucano Coffee, str. Alexandru cel Bun, nr. 91A
Detalii: Facebook

 

#10. Spectacolul „GLANY NA GLANC” (CHERRY DOCS) de David Gow, ora 18.30

Săptămâna teatrului polonez la Chișinău continuă cu punerea în scenă a spectacolului „GLANY NA GLANC” de David Gow.

Locul desfășurării: Teatrul National „Mihai Eminescu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 79
Detalii: #diez, Facebook

 

#11. Spectacolul „Cântăreața cheală”, ora 18.30

TEI te cheamă la o comedie absurdă în regia și scenografia lui Slava Sambriș.

Locul desfășurării: Teatrul „Eugene Ionesco”, bd. Grigore Vieru, nr. 11
Detalii: Facebook

 

#12. Filmul „Jack Strong” de Władysław Pasikowski, ora 19.00

Władysław Pasikowski este unul dintre cei mai buni regizori de filme de acțiune din Polonia. Filmul prezintă istoria reală a lui Ryszard Kukliński, un ofițer polonez, care dorind să salveze lumea de la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial a transmis americanilor documente secrete din Tratatul de la Varșovia, riscându-și propria viață și pe cea a familiei sale. Din cauza acestor acțiuni, Kukliński a fost nevoit să fugă din Polonia comunistă cu ajutorul serviciilor americane. Întâmplările tensionate prin care a trecut acesta avem așadar ocazia să le urmărim pe marele ecran.

Locul desfășurării: Cinematograful „Odeon”, str. Mihai Eminescu, nr. 55
Detalii: #diez, Facebook

 

#13. Live Music Nights cu RiCO Bands la Kozlovna, ora 21.00

Kozlovna Ceska Pivni Restaurace te invită la Live Music Night Show. Seara de sâmbătă o va „aprinde” renumitul duet RiCO Band cu un program de Rhythm-and-Blues.

Locul desfășurării: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace, str. Aleksandr Pușkin, nr. 24
Detalii: Facebook

 

#diez îți dorește un weekend de vis!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente