(video) Prezentarea Anastasiei Iacub, reprezentanta Moldovei la Miss World 2015

12039625_694696090666573_2316484875721538929_n
Foto: Photo Credit: Miss Moldova

La ediția din 2015 a Miss World, Moldova este reprezentată de către Anastasia Iacub. Miss World 2015 începe în noiembrie, iar finala va avea loc duminică, 19 decembrie.

Anastasia Iacub, tânăra de 20 ani, originară din Băcioi, a fost desemnată Miss Moldova 2015 din 20 de participante ale concursului. Tânăra ne reprezintă Moldova la Miss World 2015 care se va desfășura la Sanya, începând cu această lună. Anastasia este studentă în anul II la Facultatea Business și Administrarea Afacerilor, Academia de Studii Economice din Moldova. Pe lângă studiile de la ASEM aceasta studiază și Designul Vestimentar la Academia de Arte Frumose.

Anterior, tânăra declara că nu speră neapărat la primele locuri în concurs, însă își dorește foarte mult ca învingătoarea să fie desemnată pentru frumusețe și originalitate, nu după alte criterii, ce nu au legătură cu acest concurs.

În videoul său de prezentare, Anastasia încearcă să impresioneze publicul cu faptul că Moldova este o țară foarte frumoasă, un paradis cu tradiții fantastice, cu o bucătărie gustoasă și unică, și oameni curajoși și muncitori. Totodată, din video aflăm că acesteia îi place să picteze și faptul că iubește mult copiii, „pentru că ei sunt viitorul nostru”, iar ea vrea să-i facă pe micuți să viseze la o lume mai bună.

Vedeți mai jos mesajul integral în limba engleză:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente