(foto) Inovațiile tehnologice prezentate la DreamHack Cluj-Napoca 2015

main taste
Foto: Noua tastatură G410 Atlas Spectrum, Logitech

DreamHack Cluj-Napoca 2015 s-a dovedit a fi nu doar un eveniment unde se adună gamerii, de la mic la mare, să-și testeze abilitățile sale în zonele improvizate de jocuri sau să urmărească cum echipa favorită luptă în turnirurile majore. La DHCJ oaspeții au ocazia să „facă cunoștință” cu diverse inovații din lumea tehnologiilor informaționale, iată de ce această parte a evenimentului este raiul pasionaților de IT.

În cadrul DHCJ 2015, au fost prezentate diverse produse inovative pentru lumea tehnologiilor inovaționale, produse prezentate spre testare tuturor celor interesați și pasionați de IT. Aceste dispozitive, aduse de către marii parteneri ai evenimentului de amploare, au fost analizate și studiate cu interes de către vizitatorii evenimentului.

#1. Noua tastatură G410 Atlas Spectrum, Logitech

Tastatura G410 deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură cu switch-uri mecanice, o rezistență crescută în timp, iluminare color inteligentă si un design tenkeyless.

 

#2. Căștile G633 și G933 Artemis Spectrum, Logitech

Noile căști sunt primele ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G integrate împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează și putând oferi o acuratețe precisă sunetului.

 

#3. Căștile Cloud și Cloud II, Hyper

 

#4. ROG Swift PG278Q, ASUS

Făurit pentru perfecțiune în jocuri, acesta este primul monitor WQHD G-SYNC din lume, cu rată de reîmprospătare a imaginilor de 144Hz și timp de răspuns de 1ms. Vei vedea imagini de o claritate deosebită cu ajutorul ecranului cu dimensiunile de 27 inchi și rezoluție 20560×1440.

 

#5. NVIDIA G-sync Watercold ROG PC, ASUS

Vezi aici cum s-a desfășurat prima zi Dream Hack Cluj-Napoca 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente