(foto) Cel mai mare festival digital din România și-a deschis ușile pentru vizitatorii din întreaga lume

dh10
Foto: DreamHack Cluj-Napoca 2015

În această dimineață a început cel mai mare festival digital din România – DreamHack Cluj-Napoca 2015, unde pasionații de jocuri video pot veni să-și testeze abilitățile în workshopurile și zonele de joc organizate special pentru ei, dar și să urmărească sesiunile de joc ale profesioniștilor în domeniu.

Dacă te întrebi de ce ar trebui să petreci weekendul în Cluj-Napoca la DreamHack, să știi că evenimentul este plin de suprize, iar fiecare vizitator va putea găsi ceva pentru sine – de la sesiuni improvizate de joc, până la urmărirea live a turnirurilor, dar și întâlnirilor cu vedetele cosplay-ului mondial.

Zone de jocuri pentru vizitatori

Partenerii evenimentului au pregătit zone special amenajate pentru vizitatorii evenimentului. De la mic la mare, vizitatorii iau loc la calculatoare pentru a-și antrena abilitățile de joc sau, mai des, pentru a participa la competiții improvizate și dirijate de către co-organizatori.

De exemplu, cineva poate juca în Counter-Strike, DOTA sau Hearthstone, iar câștigătorii vor primi în dar produse de valoare, precum smartphone-uri de top, diplome și cupe.

De asemenea, pasionații de realitatea virtuală pot veni la standul Intel, unde vor pătrunde în ea cu ajutorul Oculus Rift, realitate ce va fi prezentată pe laptopuri puternice de gaming.

Atenție! Înscrierile la competițiile improvizate se fac începând cu ora 10:00 până la amiază.

Zone de testare a produselor de marcă și prezentări de valoare

Vizitatorii vor putea testa cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel – Intel® Compute Stick si Intel® Next Unit of Computing; produse, precum căști Cloud, Cloud II și FURY Mouse Pads, dar și alte dispozitive.

De asemenea, în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, marii parteneri ai evenimentului vor prezenta produse demult așteptate sau mai puțin văzute pe arena mondială de gaming – noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake si Haswell-E, noua gamă de laptopuri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming si 4K; cel mai tare router de gaming al TP-LINK, Archer C3200 triband; noile seturi de căști G633 și G933 Artemis Spectrum, dar și noua tastatură G410 Atlas Spectrum.

Arena de gaming

De fapt, mai peste tot la etajul întâi al Sălii Polivalente vei putea să găsești zone de joc izolate, unde reprezentanții unor echipe de vază, extrem de cunoscute în rândul gamerilor, luptă pentru un loc în semifinala festivalului digital. De asemenea, aceste sesiuni pot fi urmărite în zone de odihnă, dar și în sala mare.

PC Modding Expo

La DreamHack Cluj-Napoca poți urmări și o mică expoziție, unde vei găsi dispozitive și calculatoare transformate în ceva excepțional din punct de vedere artistic.

 

Merchandise

Zona de merch este una dintre cele mai populare, întrucât vizitatorii pot să procure un tricou al echipei sale preferate, diverse insigne, brățări, postere și multe altele.

Urmărește #diez pentru mai multe detalii despre DreamHack Cluj-Napoca 2015. De asemenea, urmărește și pagina de Facebook a festivalului digital, pentru noutăți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente