Recomandări de evenimente pentru duminică, 18 octombrie

people
Foto: Found on lovemydress.net/ pinterest.com

Se mai sfârșește o săptămână, asta înseamnă că ne apropiem mai mult de Anul Nou. Până atunci, vă recomandăm o serie de evenimente pentru duminică, 18 octombrie. Distracție plăcută.

#1. Cupa Provinciilor (11.00) și Marele Premiu al Europei (14.00) la jocurile de Ce? Unde? Când?

 

Cupa Provinciilor

Evenimentul va începe la ora 11.00, la Biblioteca de Arte din Chișinău. Există taxă de participare, detalii vedeți în eveniment.

#2. Program de Instruire în Arta Oratorică

 

Clubul Oratorilor

Programul de instruire în arta oratorică va începe pe data de 18.10.2015 și va dura până pe 14.11.2015. Trainingurile se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, la filiala centrală a Bibliotecii B.P. Hașdeu, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148, în Sala Mică. Limita de vârstă: 15-25 ani. Detalii pe Facebook.

#3. Deschiderea sezonului jocurilor de baschet

 

Admirals Basketball

Echipa Admirals Chișinău vă invită la deschiderea sezonului jocurilor de baschet. Vă așteaptă un joc interesant între echipa ADMIRALS și Viva-Basket, dar și un show excepțional cu Ecaterina Cojocaru, Emily Istrate, colectivul de dans Sis’N’Bro și colectivul de dans United Skillz.

Evenimentul va avea loc la complexul sportiv „EDILITATE”, str. Gheorghe Madan, nr. 44, începând cu ora 12.00. Sunteți bineveniți!

Detalii pe #diez.

#4. Masterclass: Paste și Sosuri

 

Lo Chef

La cea de-a doua etapă a cursului complet de gătit, vei afla cum să alegi paste bune din comerț, cum să le fierbi. De asemenea, vei mai afla câteva tipuri de sosuri diferite, dar la fel de gustoase fiecare.

Te așteptăm la ora 12.00 în studioul gastronomic Lo Chef, la o lecție practică, gustoasă și aromată! Preț – 350 de lei. Detalii în eveniment.

#5. Electric Feel

 

T5

Petrecere la Tipografia 5, cu începere de la 22.00. Detalii pe Facebook.

#6. Filmul The Walk la Patria

La Patria Loteanu la orele 11.10, 13.40, 15.40, 19.00, 21.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente