10 recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 10 octombrie

hipser
Foto: PC: Found on iamkristenmarie.com

Toamna își intră în drepturi, totuși asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de ea. Echipa #diez ți-a pregătit o selecție de 10 evenimente pentru data de 10, luna a 10-a. Distracție plăcută.

#1. 5th HOSPICE Angelus Football Cup

 

Hospice Angelus

Cei care vor să susțină cauza HOSPICE în cadrul unei competiții pentru amatori sunt îndemnați să formeze o echipă din 10 jucători, dintre care în teren vor ieși doar șase și să vină pe Stadionul Zimbru, în data de 10 Octombrie, ora 9.00, mai multe detalii vedeți pe #diez.

#2. EduSoft, primul hackaton de matematică din Moldova

 

Edusoft

În perioada 9-31 octombrie, la Chișinău se va desfășura concursul EduSoft Hackaton – un exercițiu practic pentru studenți, în cadrul căruia participanţii vor dezvolta aplicații menite să sporească eficiența predării matematicii în școală şi să stimuleze interesul elevilor pentru acest obiect. Mai multe detalii vedeți aici.

#3. EASY BUSINESS – Conferința Națională JCI Moldova 

 

Easy Business

EASY BUSINESS este un eveniment dedicat membrilor JCI, tinerilor lideri, antreprenori și cetățenilor activi din Moldova, esența căruia este de a împărtăși informații valoroase în domeniul dezvoltării personale și a afacerii, de a face schimb de experiență și networking calitativ. Interacționează cu peste 100 de tineri antreprenori și membri JCI din Moldova! Evenimentul are loc în perioada 10-11 octombrie la Capitoles Park, detalii vedeți în eveniment.

#4. Atelierul „Perspective nehetero(normative)”  

 

Genderdoc

Centrul de Informații „GENDERDOC-M”, The Unstraight Museum și Muzeul Östergötlands (Suedia) vă invită să participați la atelierul „Perspective nehetero(normative)” care va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, la sediul Centrului GENDERDOC-M (str. Valeriu Cupcea 72/1, Chișinău). Detalii pe Facebook.

#5. Subterana 

 

Subterana

În data de 10 octombrie, liderii cluburilor de film din Chișinău și Comrat vor aduce arta mai aproape de sufletele locuitorilor Capitalei. Începând cu ora 15.00, subterana de lângă Academia de Științe se va transforma pentru o zi într-o galerie de artă ce va întruni artiști din domeniul picturii, fotografiei și muzicii. Mai multe detalii, pe #diez.

#6. Expoziție de Afișe „COLORAT” 

 

Akzente

Expoziția de Afișe „COLORAT” în cadrul workshop-ului de grafică cu arc Berlin condus de Joachim Bartsch și Timo Grimberg vă invită să vizualizați lucrările studenților de la Universitatea Pedagogica „Ion Creangă”, facultatea de Arte și Design, care se va desfășura în data de 10 octombrie 2015, la ora 16.00, pe strada Cornului, 10, etajul 3. Detalii în eveniment.

#7. O seară de Violoncel și Pian 

 

Moldo Crescendo

În cadrul stagiunii 2015-2016 de la Sala cu Orgă va avea loc un eveniment marca Moldo Crescendo „O seară de violoncel”, susținut de Radu Croitoru și invitatul din România, pianistul Iulian Ochescu, pe data de 10 octombrie, la ora 19.00. Detalii vedeți pe #diez.

#8. City-Quest: Crimă în Orient Express

 

City Quest

Un nou joc de City Quest vă așteaptă sâmbătă. Locul întâlnirii la ora 21.00 este Grand Hall, detalii pe Facebook.

#9. Live music at Kozlovna

 

Kozlovna

Sâmbătă, 10.10.2015, invitații serii sunt Mihaela Frimu & Aurelian Chiruta, începând cu ora 23.40! Detalii în eveniment.

#10. Concert: LYUDSKA PODOBA (UA) 

 

Spălătorie

Centrul de Informații GENDERDOC-M vă invită la primul concert al formației experimentale electronice pop queer din Kiev „Lyudska Podoba” în Moldova, urmat de un queer party. La ora 22.00, la Spălătorie, detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente