(foto) Cizmele care sunt recomandate pentru sezonul toamnă – iarnă 2015 – 2016

cizme-peste-genunchi
Foto: PC: cefacemimi.ro

Dacă vrei să fii în pas cu tendințele modei, vezi modelele de cizme care sunt în trend pentru sezonul rece. Intenția designerilor a fost să creeze modele elegante, dar nu incomode și acest lucru este demonstrat în colecțiile noi de încălțăminte. Iată ce recomandă designerii pentru toamna-iarna 2015-2016.

#1. Cizmele peste genunchi

Dacă anterior, asemenea cizme puteau fi purtate doar de damele îndrăznețe și fără complexe, atunci astăzi, acestea au apărut tot mai des în moda casual și chiar business. Ca să te convingi de acest lucru este suficient să vezi noile colecții toamnă-iarnă de la Christian Dior, Vivienne Westwood, Saint Laurent, Nina Ricci, Haider Ackermann, Rick Owens, Burberry Prorsum, Ashish, Altuzarra.

 

PC: xmodax.com
PC: xmodax.com
PC: xmodax.com

#2. Cizme cu șiret

Phillip Lim și Altuzarra iarăși ne recomandă să purtăm cizme cu șiret, care au devenit un clasic al ultimelor sezoane reci, și nu întâmplător, deoarece astfel de modele nu sunt doar frumoase, dar și practice, pentru că le permit fashionistelor să aleagă de sine stătător volumul turetcii.

 

PC: xmodax.com
PC: xmodax.com

Totodată, foarte des pe podiumuri puteau fi văzute botine obișnuite și cizme într-un stil masculin, precum și în stil roman (Valentino, Rick Owens, Thakoon). Ultimele menționate pun un semn de întrebare în privința practicabilității și purtării pe timp de toamnă-iarnă. Cu toate acestea, arată stilat și interesant.

 

PC: xmodax.com
PC: xmodax.com

#3. Tocuri originale

Tocurile originale nu sunt nici pe departe ultima tendință a modei. Totuși, designerii încearcă în orice fel să interpreteze acest subiect. De exemplu, Marni a prezentat o talpă neobișnuit de subțire și un toc cui înalt și priginal, Christian Dior ca și anterior pune accentul pe tocul transparent, iar Stella McCartney pe formele reliefate. Modele de tocuri destul de originale și interesante au prezentat, de asemenea, Donna Karan și Versace.

 

PC: xmodax.com
PC: xmodax.com
PC: xmodax.com
PC: xmodax.com

#4. Cizme în stil animal prădător

În noul sezon toamnă-iarnă, animalele prădătoare, din nou, și-au găsit un loc cald, de exemplu, în colecțiile Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Marni. În plus, fashionistele pot să își aleagă culoarea preferată – la modă va fi atât negrul clasic, cât și animalele prădătoare „colorate”.

 

PC: xmodax.com
PC: xmodax.com
PC: xmodax.com
PC: xmodax.com

Sezonul rece ne oferă o gamă diversă de modele, care se potrivesc pentru gustul fiecăreia. Astfel, nu ne rămâne decât să alegem ce ne place și să fim în pas cu moda.

Veronica Railean 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente