Fermentarea vinului a mai făcut două victime! Un bărbat și mama sa au fost găsiți morți într-un beci

beci
Foto: PC: cuzanet.ro

În această dimineaţă, salvatorii au fost alertaţi pentru intervenţie în localitatea Mingir, raionul Hânceşti. Din primele informaţii se cunoştea că un bărbat de 46 de ani şi mama acestuia de 74 de ani au căzut fără suflare în beciul din gospodărie.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepţionat de la localnici la ora 04.39. La faţa locului s-a îndreptat o echipă de salvatori din cadrul Direcţiei situaţii excepţionale Hânceşti. Ajunşi la fața locului, pompierii au stabilit că femeia şi bărbatul nu mai sunt în viaţă.

Angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale au efectuat lucrări de extragere a cadavrelor echipaţi în costume de protecţie, întrucât primele informaţii atestau că oamenii s-ar fi putut intoxica cu dioxid de carbon, emanat în urma fermentării vinului. Lucrările au fost finalizate la ora 06.09. Toate circumstanţele şi cauza morţii celor două persoane urmează să fie stabilite de organele de drept.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI atenţionează populaţia despre pericolul intoxicării cu dioxid de carbon în urma procesului de fermentare a vinului. Salvatorii recomandă oamenilor să aerisească încăperile unde are loc procesul şi să verifice canalele de ventilare în beciuri. De la începutul toamnei 2015, patru persoane şi-au pierdut viaţă intoxicaţi cu dioxid de carbon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente