Streleț: „Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi deblocat nu mai târziu de luni dimineața”

IMG_9506
Foto: PC: #diez/Olesea Cember

Premierul Republicii Moldova se arată încrezător că până luni dimineaţa, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt va fi deblocat. Streleț a calificat acţiunea Partidului Socialiştilor şi Partidului Nostru drept sfidare a legii.

„Sunt cei care sfidează legea. Carosabilul nu este loc pentru proteste și înțeleg că au băgat în prima linie deputații lor, care chipurile sunt intangibili. Chiar și deputați fiind, trebuie să fie un model de respectare a legii și, acționând în flagrant în violarea legii, ar fi putut să fie opriți. Poliția în cooperare cu Procuratura a dat dovadă de o atitudine democratică și sunt absolut sigur că bulevardul va fi deblocat nu mai târziu de luni dimineața”, a declarat Valeriu Streleț astăzi dimineața în cadrul vizitei sale la vinăria Asconi.

 

PC: Facebook/Igor Dodon
PC: Facebook/Igor Dodon

Reamintim că, bulevardul Ştefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Serghei Lazo şi Maria Cebotari a fost blocat în noaptea de vineri spre sâmbătă de către simpatizanții Partidului Socialiştilor şi Partidului Nostru. Aceștia au blocat strada prin instalarea corturilor direct pe partea carosabilă, motivând gestul prin faptul că nu ar vrea să distrugă peluzele din fața Parlamentului. Datorită acestui fapt, troleibuzele și autobuzele și-au schimbat itinerarele pe această porțiune de drum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente