(video) Ei sunt cel mai hot cuplu de pe Instagram și se laudă cu cea mai incredibilă vară

MTMzMzYyMTA3NDMyMzQyODAy
Foto: PC: airows.com

Sunt tineri, frumoși și au o viață ca în filme! Puțini tineri de pe planetă se pot lăuda cu „un astfel de stil de viață” precum îl au Jay Alvarrez și iubita sa sexy, modelul Alexis Ren. Cei doi călătoresc prin toată lumea, sar din avioane, înoată în cea mai azurie apă și vizitează cele mai sălbatice locuri din întreaga lume și arată lumii întregi cum este să trăiești doar pentru distracție, adrenalină și aventură.

Deși nu sunt vedete, pozele și filmulețele în care apar cei doi au milioane de vizualizări pe YouTube și ajung instant virale pe internet.

Parașutist, surfer, fotograf, model și senzația platformei Instagram, Jay Alvarrez, face furori pe Internet cu filmulețele și pozele pe care le postează pe Instagram. Ultimul său videoclip, postat acum câteva zile, reprezintă o retrospectivă a aventurilor din această vară pe care le-a trăit alături de iubita sa în Grecia, Brazilia, Bahamas și Spania. În doar cinci zile, acesta a reușit să adune pe YouTube aproape două milioane de vizualizări.

Primul videoclip creat de Jay în care acesta își prezintă viața fabuloasă a sa și a prietenei sale se numește „California” și are aproape 11 milioane de vizualizări.

Ulterior, la scurt timp după succesul pe care l-a obținut pe internet cu primul sau clip, Jay Alvarrez a mai publicat un nou video, dedicat iubitei sale, Alexis Ren, în care aceasta impresionează cu formele sale perfecte. Până în prezent, clipul „Girl Of My Dreams” a strâns pe YouTube peste patru milioane de vizualizări.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente