(video) Ce filme poți vedea în cinematografe până la sfârșitul lunii Septembrie

collage
Foto: PC: Colaj #diez

Prima lună de toamnă aduce pe marile ecrane unele dintre cele mai așteptate filme de acțiune ale anului, dar și comedii care te vor atrage cu siguranță în cinematografe. Din 17 septembrie, pe ecrane derulează peliculele Labirintul: Încercările focului și Legenda unui iepure 2 în 3D, iar din 24 septembrie, puteți urmări pelicula Internul și Everest 3D. Pe lângă cele patru pelicule noi, mai puteți urmări filmele de acțiune Transporter: Moştenirea sau Hitman: Agent 47.

Maze Runner: The Scorch Trials/Labirintul: Încercările focului

Labirintul: Încercările focului, următorul capitol din saga Labirintul, Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit, plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.

Regia: Wes Ball
Actori: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan Gillen
Gen film: Acţiune, SF, Thriller
Durata: 130 minute
IMDb rating: 7,2

Legenda unui iepure 2

Victoria în lupta celor mai buni luptători o câștigă neașteptat un iepuraș pufos, care apoi devine apărătorul principal al satului.

Regia: Dyck Dong
Actori: He Yunvey, Li Huang

The Intern/Internul

Regia: Nancy Meyers
Actori: Robert De Niro, Anne Hathaway
Gen film: Comedie
Durata: 121 minute

În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani, care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway). Pe lângă Robert De Niro şi Anne Hathaway, din distribuţia filmului mai fac parte Rene Russo, Anders Holm, Anrew Rannells, Adam Devine şi Zack Pearlman.

Everest/Everest

Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Emily Watson, Jason Clarke, John Hawkes, Josh Brolin, Michael Kelly
Gen film: Aventuri, Dramă, Thriller
Durata: 121 minute
IMDb rating: 7.7

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, EVEREST este povestea adevărată a două expediții diferite, care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supraviețuire.

Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

Vizionare plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente