Valar nu e atât de Morghulis! Jon Snow va reînvia în următorul sezon „Game of Thrones”

ibt
Foto: PC: ibtimes.co.uk

Fanii epopeii „Game of Thrones” pot să sară de bucurie – se pare că unul dintre cele mai iubite personaje din serialul TV va reînvia în următorul sezon. Atenție! Acest articol conține elemente-spoiler! Dacă nu ai privit serialul TV și nu ai citit cărțile, ești rugat să părăsești pagina.

Se pare că Valar nu e atât de Morghulis și Jon Snow se reîntoarce la viață. Cel puțin, săptămâna trecută, actorul Kit Harington a fost observat la filmările unei scene de bătălie ce va fi încadrată în serial. De asemenea, acesta s-a scăpat cu vorba în timpul unui interviu pentru o revistă, informează The Independent.

Revista daneză Humo a pus accentul pe câteva fraze pe care le-a spus Kit Harington din inițiativa proprie. Sau poate nu. În cadrul discuției, Kit spune că, potrivit contractului, „Game of Thrones” încă va face parte din viața lui, cel puțin până când va avea treizeci de ani. „Știu sigur un lucru: ziua când nu voi mai face parte din Tronuri, va fi ziua când eu însumi mă voi înmormânta în proiecte filmografice”, spune actorul pentru revista Humo.

Harington are acum vârsta de 28 de ani și dacă acesta va face parte din serial încă cel puțin până la treizeci de ani, asta ar însemna că Jon Snow va fi prezent nu doar pentru câteva flashback-uri, iar serialul va dura încă cel puțin până la sezonul 8.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente