15 lucruri stranii povestite de către o prostituată

hidden
Foto: PC: services.flikie.com

O pagină web Alternet a lansat o serie de articole, prin intermediul cărora femeile care se declară „prostituate cu experiență” povestesc anonim diverse chestii stranii despre „meseria” lor.

Una din persoanele care a trecut printr-o asemenea experiență a fost o domnișoară care a confesat că a ajuns să lucreze în sfera prostituției după ce avuse probleme cu drogurile. După ce a trecut printr-un program de reabilitare, ea a povestit care au fost cele mai stranii lucruri pe care bărbații o rugau să facă.

#1. Prima sa „dată”

„Prima mea experiență s-a întâmplat într-o noapte de sâmbătă, când un bărbat care observase cizmele mele de piele pe tocuri m-a urmărit până în vestibulul apartamentului meu, se aplecase și începu să lingă o cizmă. În mai puțin de un minut, el mi-a înmânat banii și a plecat. Nici nu-i văzusem clar fața”.

#2. Întâlnire în diminețile târzii

„Un băiat venea la mine acasă în diminețile de sâmbătă cu chifle și somon afumat. Tradiția lui era să facă masa de brunch și să facem sex înainte să purcedem la mâncare”.

 

PC: Huffington Post

#3. Zicala „Nu judeca cartea după coperta sa”

„Chiar dacă un băiat avea o casă drăguță și părea că avea și o viață normală, el își dorea să folosesc un dildo în timpul actului sexual și să-i spun cât de încordat era”.

#4. 100 % ciudat

„Un bărbat făcuse o ferestruică pentru ca prietenii lui să poată privi cum eu „lucrez” cu el. El nu avea amprente pe degete… Exact tipul de persoană pe care l-ai evita, trecând strada”.

#5. El nu dorea sex

„Dick K., un client, m-a dus prin întreaga Californie într-o călătorie de afaceri. Nu-mi dădeam seama de ce. Nu mă atingea deloc, deși dormeam în același pat”.

#6. De era femeie, era prostituată

„Mulți bărbați mi-au spus că de erau femei, ar fi făcut același lucru pe care-l fac eu”.

#7. Băieții drăguți

„Mulți bărbați sunt mai politicoși decât cei cu care m-am întâlnit cândva. Poate că respectau persoanele care câștigă pe oră mai mult decât ei sau posibil că știau că vor obține ce doresc și nu trebuie să ofenseze pe nimeni”.

 

PC: googleusercontent.com

#8. Băieții lenoși

„Uneori mă gândesc că băieții plătesc pentru ca să nu se simtă vinovați pentru faptul că ei s-au întins pe pat și așteaptă ca cineva să facă tot lucrul, iar ei nu se implice în proces”.

#9. Tipajul de „tătic”

„Unul din clienții mei deține o magazie cu obiecte de metal și mă cheamă să-mi îndeplinesc atribuțiile de lucru acolo. Mă plătește săptămânal, chiar dacă ne vedem sau nu. El, de fapt, numește aceste plăți „alocații”. E greu să potrivești manierele lui părintești cu viața lui indecentă”.

#10. Băiatul bogat, dar ieftin

„Un alt client este un mare om de afaceri. El spune că este bogat, dar plătește ca oricare altul. De fapt, chiar mai puțin – el insistă să ne întâlnim într-un hotel de clasă joasă, plătindu-l din banii mei”.

#11. Situația înfricoșătoare

„Nu-mi este pe plac sexul în grup, pentru că rezultă într-un viol. Ai putea controla o situație unu la unu, dar nu poți controla petrecerile și oamenii bețivi”.

#12. De-a îmbrățișatul

„Pe lângă sex, băiatul mai vrea și să te îmbrățișeze. Chiar de m-a plătit pentru timpul pe care-l petrec cu el, acest lucru mă irită la maxim. Eu muncesc și ultimul lucru pe care mi l-aș dori este să joc rolul unui stătut ciudat cu un biet necunoscut în timp ce am nevoie să fumez. Agonie”.

 

PC: dazzlingwallpaper.com

#13. Băiatul căruia îi este frică de „angajata sa dezlănțuită”

„Mă duc la tipografia sa de câteva ori pe săptămână și o facem pe podeaua dintr-o cameră întunecată. Mereu mă atenționează să folosesc baia pentru clienți, nu a angajaților, pentru că una din angajatele sale este slabă și ar putea avea BTS. Oare unde crede el că am fost întreaga zi, la librărie?”

#14. Băiatul cu cadouri furate

„Eram în California și un client m-a luat și mi-a spus că, dacă petreceam noaptea cu el, mi-ar fi dăruit un automobil. Aha, bineînțeles că o să cred asemenea prostii. Dar spre uimirea mea, după o noapte petrecută cu el, mi-a dăruit o mașină. Mi-a dăruit o Honda Civic și motivul de ce mi-a dat-o e că automobilul era prea cald”.

#15. Cei tineri, care fură

„Aproape orice băiat crede că el este o excepție și egoul său nu-l lasă să plătească. Cei mai tineri sunt deosebit de răi, luând înapoi banii când nu sunt atentă”.

Întreaga istorie a prostituatei anonime poate fi citită aici.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente