Asociația Tineretul ONU din Moldova recrutează noi membri tineri și activi

un
Foto: Delegația Republicii Moldova la Ministerul Afacerilor Externe a României, PC: UN Youth Association of Moldova

Asociația Tineretului ONU din Republica Moldova sau UN Youth Moldova te invită să fii parte a echipei care-și propune scopul să promoveze și să încurajeze valorile și activitățile ONU în rândurile tinerilor moldoveni, societății moldovenești și comunității internaționale.

Dacă ești interesat de oportunitatea de a fi parte a echipei UN Youth Association, astfel participând la promovarea valorilor Națiunilor Unite, înscrie-te în rândul membrilor.

Ce trebuie să faci?

Dacă ești tânăr, activ și împărtășești valorile ONU, transmite CV-ul tău la adresa [email protected]. Tinerii interesați vor putea participa la trainingurile, seminarele, workshopurile și dezbaterile ce urmează să fie organizate de către Asociație.

Mai multe detalii afli pe pagina de Facebook a organizației. UN Youth Association of Moldova este o organizație non-guvernamentală, înființată și condusă de către tineri. Scopul ei este promovarea activităților ONU: asigurarea păcii mondiale, respectarea drepturilor omului, cooperare internațională și respectarea dreptului internațional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente