(video) Sfaturi cum să arăți bine și odihnit în prima zi de școală

fetele 2
Foto: 1 septembrie 2014

1 septembrie este mereu o zi importantă pentru tineri – nu este doar momentul când vii să înveți, dar și să-ți etalezi frumusețea prin diverse elemente clasice, caracteristice acestei sărbători ai inteligenței.

Probabil ți-ai pregătit caietele, agenda, geanta umplută cu diverse pixuri, rigle și alte foițe. Dar ce vei face cu îmbrăcămintea ta? Fie că ești băiat sau fată, 1 septembrie trebuie să fie ziua în care, chiar de se pare că apelezi la trendurile clișeice, trebuie să arăți minunat și, cel mai important, odihnit în această zi. Iată de ce echipa #diez a adunat cele mai interesante și utile sfaturi pentru ca să arăți foarte bine în prima zi de școală.

#1. Trezește-te mai devreme în această zi, cu cel puțin o oră înainte de ieșire.

Nu uita că în această zi o mulțime de pici își au, la fel, prima zi de școală și ei vor veni la sigur cu părinții sau alte rude. Astfel, traficul nebun pentru ziua de 1 septembrie este asigurat. Trezește-te mai devreme ca să ai timp să te pregătești și, dacă ai posibilitatea, fă o plimbare în dimineața începutului noului an școlar.

 

#2. Pregătește din timp hainele pe care plănuiești să le porți în prima zi de școală.

Este, de fapt, la discreția fiecăruia cum se îmbracă de 1 septembrie, însă elementele clasice, simple și modeste sunt binevenite. Oricum, școala nu este un club de noapte și nu este cel mai potrivit loc pentru machiajele extrem de stridente și haine extravagante. Îmbrăcămintea clasică și casual este binevenită.

 

#3. Optează pentru un machiaj simplu.

Domnișoarele doresc să arate cât mai bine în această zi, de obicei. Iată de ce optează pentru un makeup simplu, cum ar fi cel de mai sus.

 

#4. Aranjează-ți părul într-o manieră foarte simplă și delicată.

Un sfat bun atât pentru băieți, cât și pentru fete. De obicei, după obiceiul clișeic, dar frumos, domnișoarele absolvente, spre exemplu, optează pentru două cosițe, iar băieții pentru o frizură mai simplă. Domnișoarele, de asemenea, pot să se inspire din videoul de mai sus, însă părul trebuie mereu să arate bine și sănătos.

 

#5. Pregătește un look opțional în cazul în care plouă.

Poate chiar nu un look deplin, însă câteva articole vestimentare care îți vor salva hainele pregătite cu grijă pentru prima zi de școală – o geacă, un fular mai colorat, o umbrelă și papucei.

 

#diez îți urează un început excelent de an!

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente