(foto) Ghereta neamului – lupta-flashmob a internauților cu chioșcurile ilegale din Chișinău

gheretacollage
Foto: #gheretaneamului

Victor Chironda împreună cu un grup de internauți organizează un flashmob sarcastic prin care să atragă atenția primarului municipiului Chișinău vizavi de gheretele ilegale instalate.

„Revista de specialitate «Pearul Moldovei» lansează campania de susținere și promovare a celui mai de succes proiect arhitectural modern din Chișinău – «Ghereta neamului».

***
Fă o fotografie cu tine și ghereta nouă și strălucitoare din scuarul liceului «Gh. Asachi» și pune-o pe Facebook cu hastag-ul #gheretaneamului.

De asemenea, dacă te doare sufletul pentru adevărul istoric, bagă un review pe TripAdvisor ca să facem cât mai popular acest minunat proiect arhitectonic. Hai să promovăm lucrurile bune făcute de Primăria Chișinău!”, astfel sună textul flashmobului.

În scurt timp au apărut primele fotografii și chiar un meme.

Reamintim că în noaptea zilei de 22 august, o nouă gheretă a fost instalată peste noapte în Chișinău, la intersecția străzilor 31 august 1989 și Pușkin, în apropierea Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” – un loc unde tinerii preferă să se întâlnească și să petreacă timpul liber.

 

#gheretaneamului
#gheretaneamului
#gheretaneamului
#gheretaneamului
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente