UPeers – aplicația care îți va ușura viața de student la Universitățile din Moldova

uppercollage
Foto: Aplicația Upeers Moldova

UPeer este o aplicatie mobilă pentru studenți, aceasta oferă instrumentele necesare pentru ca aceștia să schimbe lucruri/notițe la facultate, să vândă/cumpere lucruri între ei.

Aplicația e creată de câțiva absolvenți ai universităților care au pus pe foaie ceea ce le-au lipsit în facultate și poate le-ar fi făcut viața mai ușoară. Echipa este una internațională compusă atât din moldoveni, cât și developeri străini.

Cum funcționează?

Descarci aplicația, alegi universitatea în care înveți (la moment sunt disponibile doar USM, ASEM și ULIM, restul vor fi disponibile în timpul cel mai apropiat), apoi alegi categoriile de activitate: cumperi, vinzi, dai lucruri gratis, împărtășești experiență, etc.

Atuul aplicatiei este un sistem GPS care îți arată în raza de câțiva kilometri cel mai apropiat produs căutat de tine: apartament, conspect sau telefon mobil.

 

UPeers

Avantajele aplicației

#1. Aplicația e pentru studenti, piața o formeaza fiecare universitate aparte astfel nu poți vedea ofertele de la alte universități, dacă atunci când te-ai înregistrat ai ales o universitate. (Acest lucru e posibil doar dacă îți faci mai multe conturi!)
#2. Chat încorporat.
#3. GPS – cel mai apropiat produs interesat.
#4. Evenimente din cadru universităților.
#5. Aplicația este lăsată pe mâna utilizatorilor pentru a fi „construită”!

 

UPeers

Aplicația poate fi găsită pe AppStore: UPeersîn scurt timp av apărea și pe Google Play.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente