Paginile de Facebook ale ideilor participante la Tabăra de vară „Girls Go IT”

ggitcollage
Foto: Ideile de la Tabăra de vară „Girls Go IT”

În perioada 17-31 august curent, în localitatea Bahmut din raionul Ungheni își desfășoară activitatea tabăra de vară Girls Go IT. În cadrul taberei de vară, 36 de tinere din 16 raioane ale republicii studiază componentele necesare pentru crearea și dezvoltarea unei platforme web.

Echipa #diez urmărește ceea ce se întâmplă la Girls Go IT și vă prezintă proiectele la care lucrează fetele.

#1. Shezatoare.md

 

Girls Go IT

SHEZATOARE.MD este o platformă care promovează persoanele pasionate de handmade și le oferă posibilitatea de a-și transforma pasiunea într-un job. Detalii pe pagina de Facebook.

#2. EcoViață

 

Girls Go IT

EcoViață este un proiect creat pentru a informa utilizatorii despre importanța, beneficiile și existența centrelor de reciclare. Detalii pe pagina de Facebook. 

#3. IMade Moldova

 

Girls Go IT

iMade Moldova este o platformă care promovează artiștii locali. Detalii pe pagina de Facebook. 

#4. La noi

 

Girls Go IT

Descoperă frumusețea chiar și în cele mai necunoscute locuri din Moldova. Demontează stereotipul despre turismul rural și privește Moldova cu alți ochi! Detalii pe pagina de Facebook.

Programul își propune drept scop să inspire și să încurajeze tinerele care au o pasiune pentru tehnologiile moderne și comunicații, o lume (încă) preponderent masculină. Totodată, Platforma GirlsGoIT vizează stimularea spiritului antreprenorial și al capacității de inovare în rândul fetelor din mediul rural, inclusiv a fetelor din grupurile vulnerabile, prin acordarea posibilităților de a stăpâni tehnologiile informaționale prin dezvoltarea competențelor digitale

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente