(video) Fredonează-ți schimbările! Mevv și-a lansat al optulea videoclip, pentru piesa „Liberă”

11885053_688987964569705_5979804525805932035_n
Foto: PC: captură foto YouTube/Mevv

După colaborarea cu Nicu Țărnă în aprilie, Mevv revine la sfârșit de vară cu încă o baladă puternică. Piesa se numește „Liberă” și a fost lansată, pe neprins de veste, azi, la miezul nopții, pe pagina de Facebook Mevv Official, în contextul sărbătorilor naționale actuale.

Mevv nu deviază nici acum de la regula „piesă + clip”, astfel că „Liberă” este, și ea, însoțită de un videoclip oficial. Regia îi aparține lui Denis Chirtoacă și conține un amalgam de simboluri surprinse în situații cotidiene. „Versurile lui Mevv sunt cifrate și am încercat să redăm o gamă de nuanțe ce ar reprezenta atât libertatea, cât și lipsa acesteia. Nu vrem să influențăm pe nimeni într-o anumită direcție, de aceea suntem foarte curioși, ba chiar îi rugăm frumos pe cei care vizionează videoclipul să ne spună cum au interpretat ei versurile și simbolurile din imagini”, declară regizorul.

Muzica și textul îi aparțin, bineînțeles, lui Mevv, iar la aranjament și-au adus aportul tânărul producător de muzică Corneliu Bucătaru și instrumentiștii Damian Șveț și Radu Știrbu, în calitate de basist și, respectiv, chitarist. Aceasta este cea de-a a opta piesă cu videoclip lansată de Mevv de la debutul său din mai, 2014.

Noutățile însă nu se opresc aici. Mevv promite, după cum specifică pe Facebook, peste 100 de surprize în acest weekend, despre care va anunța pe pagina sa de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente