Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 29 august

summerdays
Foto: Found on storyboard.tumblr.com, by Photographer James Chororos

Vara se termină încet-încet, iar evenimentele se înmulțesc. Dar până a se număra bobocii, echipa #diez vă propune următoarele evenimente pentru ultima sâmbătă din această vară.

#1. Festivalul Luna Plină

 

Luna Plină

Între 28 și 30 august 2015, Festivalul Luna Plină invită să ne împrietenim și să trezim dragostea pentru muzică și suflet în armonia naturii. Vezi pe #diez ce te așteaptă la festival, cât costă biletul și cum să ajungi acolo.

 

#2. Festivalul EcoGastroEtnica

 

EcoGastroEtnica

Ediția a doua a festivalului EcoGastroEtnica invită toți doritorii de a savura un final de vară în cele mai pitorești locuri din țară, în valea Răciulei, raionul Călărași. Mai multe despre festivalul tradițiilor află pe Facebook.

 

#3. Noaptea Filmelor sub stele

 

Noaptea filmelor sub stele

Noaptea Filmelor sub stele vine pe 29 august cu începere de la ora 20.00, cu producția „How to Marry a Millionaire” (1953), în regia lui Jean Negulesco, cu durata de 95 min. Aici poți vedea întregul program al evenimentului.

 

#4. Live music Nights la Kozlovna

 

Lana Heart la Kozlovna

În fiecare sâmbătă Kozlovna te invită să cunoști mai multe din veritabilele tradiții cehești dar și să descoperi noi talente. Mai multe detalii despre meniu afli pe pagina de Facebook a localului.

 

#5. Экс Хронограф & Co

 

Art Labyrinth

La ora 19.00, la Art Labyrinth, un program de Serghei Romanescu, intrarea 20 lei, detalii pe Facebook.

 

#6. Filmul „Vacanță cu peripeții”, la Patria

Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente