A fost lansată oficial platforma moldovenească unde poți crea CV-ul perfect

hello1
Foto: Accesează Hello Career pentru a crea CV-ul perfect, PC: Hello Career

Dacă ești un tânăr specialist în căutare de un nou job, platforma Hello Career este pentru tine, întrucât te va ajuta să creezi cel mai bun și mai potrivit CV pentru postul de muncă la care aplici.

Hello Career îți oferă câteva modele unice de CV-uri, modele ce îți vor reîmprospăta activitățile tale și îl vor impresiona pe potențialul angajator prin aspectul profesionist și îngrijit. Deocamdată, pe site este disponibil un model, iar în curând echipa hello Career te va bucura cu încă câteva modele actuale.

În același timp, Hello Career vine cu numeroase sfaturi pentru tine în timpul procesului de completare a CV-ului. Pentru ca să fie mai ușor și interactiv, coordonatorii proiectului au implementat diverse trucuri și sfaturi pentru completarea CV-ului cu informație diversă, dar și ca să economisești o groază de timp.

 

PC: Hello Career

CV-urile care le găsești pe versiunea beta a platformei sunt create în baza unei cercetări împreună cu unii dintre cei mai mari angajatori din țară. Împreună, aceștia au creat CV-ul perfect, pentru ca informația să fie introdusă așa, astfel încât să fie relevantă, utilă și să împlinească așteptările potențialilor angajatori.

Deși proiectul se află la faza beta, Hello Career este un concept util persoanelor care urmează să se angajeze în câmpul muncii, întrucât tinerii vor afla cum este mai corect să completezi un CV, fără că imaginea lor să fie știrbită prin surplusul de informație.

Pentru a completa gratuit CV-ul tău pentru viitorul tău loc de muncă, accesează platforma Hello Career, înregistrează-te, completează CV-ul, descarcă-l și utilizează-l mai departe.

Amintim că platforma Hello Career a ocupat poziția a treia în topul câștigătorilor StartUp Weekend 2014 și este unicul proiect care, deocamdată, se bucură de continuitate. Dacă dorești să dai un feedback opțiunilor întregii platforme, urmărește echipa Hello Career pe pagina sa de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente