Care e rețeta comunicării de succes? +5 soluții bune la Abonament Moldcell

moldcell
Foto: Cu Abonament Moldcell ai tot de ce ai nevoie pentru comunicare, ba chiar mai mult! Colaj #diez

E clar ca lumina zilei: oricât de drăguț sau romantic ar fi prezentate, serviciile mobile au de fapt un scop foarte simplu – să ofere comunicare extinsă la un preț corect. Moldcell prezintă noile planuri tarifare la Abonament, care includ cinci soluții indispensabile celor mai diverse categorii de utilizatori: apeluri nelimitate în rețea, minute naționale/internaționale, Roaming din minutele incluse, Internet 4G și serviciul Internet comun.

Pentru ca alegerea să fie și mai comodă, am testat aceste opțiuni cu cinci abonați activi. Au diferite vârste, ocupații și priorități. Vor reuși ei oare să se regăsească în ofertele noi de la Moldcell ? Să aflăm chiar acum din comentariile de mai jos.

Ecaterina Danilova, specialist servicii publice Asociația Obștească „Salvați viața” – Abonament 150

EcaterinaDanilova

„Asociația noastră ajută copiii grav bolnavi ce au nevoie de tratament urgent peste hotare. Discutăm permanent cu familiile copiilor, dar și cu spitalele din străinătate care primesc beneficiarii noștri. Abonamentele Moldcell oferă prețuri egale pentru apelurile locale și internaționale, iar asta ne ajută mult. Cu 150 de lei pe lună, avem 400 de minute naționale/internaționale care pot fi utilizate cu toți operatorii locali de telefonie mobilă și fixă, dar și pentru convorbiri în Rusia, Turcia, Germania și multe alte țări. Datorită Moldcell, economisim pe comunicare și ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat – însănătoșirea copiilor.”

Nati Vozian, consultant economic, fondatoare DARE Social Fashion show – Abonament 250

NatiVozian

„Viața mea trece în mișcare continuă între proiecte, orașe, țări și oameni minunați. Chiar dacă m-am mutat la București cu un an în urmă, am multe activități la Chișinău și călătoresc mult. Operatorul meu preferat și de suflet rămâne Moldcell. Accesibil și simplu în utilizare, noul Abonament de la Moldcell permite convertirea minutelor naționale în minute de Roaming. 100 de minute naționale pot fi ușor convertite în 10 minute de Roaming. Deci, la Abonament 250 cu 700 de minute incluse – primești peste o oră de convorbiri în Roaming. Acum am libertatea să comunic oricând cu cei dragi mie.”

Iris Crețu, specialist social media, blogger – Abonament 300

IrisCretu

„Sunt un consumator activ de Internet. Am nevoie de conexiune bună la job, pentru aplicațiile mele utile sau doar pentru a împărtăși poze, gânduri și emoții. Astăzi sunt și multe servicii publice disponibile online și asta mă ajută să economisesc timp și nervi. Internetul calitativ la un preț potrivit este foarte important pentru mine, iar Moldcell e alegerea corectă. Toate abonamentele Moldcell au Internet 4G inclus. De exemplu, cu 300 de lei pe lună, puteți avea convorbiri nelimitate în rețea, 1.000 de minute naționale/internaționale care pot fi convertite în minute de Roaming și 20 GB trafic Internet. Asta înseamnă peste o mie de ore pe Skype sau 12 ore de download video.”

Olga Bux, redactor-șef al revistei „Prosto i Vkusno”, mamă a două fete – Abonament 350

OlgaBux

„Fiicele mele sunt destul de mari ca să stea online și știu cum să se poarte sigur și echilibrat pe Internet. Și bugetul familiei trebuie să fie echilibrat. De aceea, am tot căutat o soluție eficientă pentru a controla costurile. Am descoperit opțiunea Internet comun de la Moldcell. Două cartele SIM sunt oferite clienților care aleg Abonament 250 sau mai mare. Acum am trafic nelimitat pe smartphone-ul meu și  îl împart pe tableta lor cu a doua cartelă SIM. Nu mai am nevoie de două contracte, două plăți sau alte costuri. Asta numesc eu o rețetă a succesului simplă și delicioasă.”

Nina Cracan, 65 de ani, Ungheni – Abonament 120

NinaCracan

„Recent am participat la Maratonul Internetului mobil Moldcell, unde i-am înțeles mult mai bine pe nepoții mei și pasiunea lor pentru comunicarea modernă. Am câștigat un smartphone în loterie și acum e foarte simplu să țin legătura cu familia și prietenii de departe. După ce am portat la Abonament Moldcell, pot vorbi nelimitat nu doar cu trei numere, ci cu oricare dintre cei 1 milion de abonați Moldcell. Am inclus și trafic Internet pentru Viber, Odnoklassniki și altele. Și pot urmări emisiunea mea preferată online, chiar dacă nu sunt acasă. Știți, mă simt mult mai tânără și îmi place această senzație!”

Urmați linkul pentru a accesa oferta în detalii AICI și alegeți chiar acum Abonamentul de la Moldcell care vi se potrivește.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente