(foto) Echipa Miss Brasil 2015 a fost invitată de un designer autohton să viziteze Moldova

moldavia1
Foto: PC: missmundobrasil.com

Designerul autohton Olga Blanc a avut ocazia să ofere rochiile create de brandul său concursului Miss Brasil 2015. Pe site-ul competiției a fost anunțat că întreaga echipă a primit invitația de a vizita Moldova, pe care au acceptat-o cu plăcere.

Cele mai frumoase femei ale Braziliei vor vizita Moldova pentru patru zile. În tot acest timp, tinerele vor participa la emisiuni televizate, ședințe foto, concerte și alte activități culturale. Vor avea prilejul să descopere și tezaurul pământurilor moldave, vinurile moldovenești, la Mileștii Mici. „Vinul din Moldova este cunoscut pentru calitatea sa excelentă”, menționează brazilienii. Toți oaspeții vor fi cazați la Hotelul Nobil din Chișinău.

 

PC: Facebook/Henrique Fontes
PC: Facebook/Henrique Fontes

„Sunt fericită să anunț că toate finalistele și organizatorii concursului vor vizita Chișinăul în weekendul următor”, a afirmat Olga Blanc. „Este o onoare de a primi cele mai frumoase femei din Brazilia în țara noastră, Moldova”.

 

PC: blackwomenofbrazil.co
Miss Brasil 2015 Catharina Choi. PC: blackwomenofbrazil.co
nova-miss-mundo-brasil-catharina-choi-nunes-tem-ascendc3aancia-coreana-e-estuda-comunicac3a7c3a3o1
Miss Brasil 2015 Catharina Choi. PC: blackwomenofbrazil.co

Câştigătoarea concursului, Catharine Choi, va face primele probe ale rochiilor O’Blanc, pe care le va purta la finala internaţională Miss World 2015 în China.

 

PC: missmundobrasil.com
PC: missmundobrasil.com

Olga Blanc a pregătit pentru competiția de frumusețe Miss Brasil 2015 40 de rochii. Creațiile sale vor fi purtate atât de câștigătoarea braziliană în marea finală a concursului mondial, cât și de reprezentanta Moldovei din acest an, Anastasia Iacub.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente