Dj-ul moldovean Andrew Rayel va concerta la Chișinău în ultima zi de vară

rayel2
Foto: PC: Orange Music Night

Moldoveanul Andrei Rață, cunoscut de toată lumea ca Andrew Rayel și care a intrat pe locul 24 in Top 100 cei mai buni DJ din lume, va evolua la Chișinău în cadrul unui eveniment ce se va desfășura în ultima zi de vară din acest an.

Evenimentul la care va evolua faimosul Dj este dedicat celor care nu doresc sa-și ia rămas bun de la vară, celor care sunt gata să danseze la apus de soare în ritmul celor mai tari piese ale compatriotului nostru – Andrew Rayel.

 

Andrew Rayel este considerat un DJ excepțional cu renume modial, creațiile lui fiind susținute de cei mai tari DJ din lume ca: Armin van Buuren, Hardwell, Tiesto, Dash Berlin etc. Evoluând la cele mai tari festivaluri și cluburi din întreaga lume, Andrew este întodeauna multașteptat în Moldova. În 2012, când avea numai 20 de ani, a fost catalogat drept upcomerul anului în muzica trance. Muzica sa este euforică și melodică, iar dacă aceste ingrediente sunt prezente alături de o linie de bass puternică, vorbim despre trance.

Pentru albumul său de debut, Andrew Rayel a colaborat cu importante nume de pe scena trance: Armin van Buuren, Bobina (Sacramentum), Jano, Jwaydan (Until The End), Jonathan Mendelsohn, Sylvia Tosun, Christian Burns, Cindy Alma, plus Alexandra Badoi, una dintre vocalistele în care fanii muzicii trance își spun speranțele pe viitor.

Pentru a afla numele artiștilor autohtoni care vor evolua pe scenă alături de Andrew Rayel, în cadrul evenimentului, te îndemnăm să urmărești postările ce vor apărea pe parcurs pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente