Extensia Chrome ce-ți permite să treci mai ușor examenul auto din Moldova

girl keys 300.
Foto: PC: smartdrivers.com

Platforma testauto.md, cea care te ajută să-ți îmbunătățești cunoștințele teoretice pentru examenul de șoferie, beneficiază acum de o extensie care te va ajuta să urmărești rata de greșeli la întrebările din testul online.

Testauto.eu este platforma care-și pune scopul să-l instruiască pe orice utilizator despre tot ce ține de circulația rutieră sigură. Știai că în Chișinău sunt aproximativ 280 de mii de vehicule auto? Dacă planifici să cumperi un automobil, nu uita că trebuie să fii și șofer cu acte în regulă. Iată de ce, pe tesatuto.md găsești setul de cele 700 de întrebări, dintre care o parte sunt implicate în testul examenului propriu-zis.

 

PC: Captură foto #diez

În același timp, trebuie să ți-i minte care sunt greșelile pe care cel mai des le comiți. Nu este greu să te pierzi în cele 700 de întrebări, iată de ce, Alex Bumbu a creat o extensie care te va ajuta să urmărești numărul de întrebări greșite, pe care trebuie să le studiezi mai mult.

 

PC: Captură foto #diez

Verificarea constantă a întrebărilor greșite îți va permite să-ți îmbunătățești rata de succes și cunoștințe la capitolul teorie. Cercetarea statisticilor poate fi făcută prin intermediul extensiei la browserul Google Chrome.

Extensia creată permite să urmărești răspunsurile introduse în timpul testului online. Apoi, în orice moment, poți să treci la pagina de întrebări și să observi rata de succes a întrebărilor la care ai răspuns. Astfel, acest tracking îți va permite să te pregătești mai bine de întrebările mai complicate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente