Streleț a oferit trei săptămâni pentru elaborarea planului de acțiuni pentru 2015-2018

_dor4024 (1)
Foto: PC: gov.md

Premierul Valeriu Streleț a solicitat miniștrilor elaborarea planurilor de acțiuni sectoriale pentru perioada mandatului Guvernului – august 2015-noiembrie 2018.

Solicitarea a fost făcută de Prim-ministrul Valeriu Streleț, în cadrul ședinței operative a Cabinetului de miniștri din această dimineață. „Reieșind din Programul de activitate al Guvernului, solicit să prezentați planurile de acțiuni pentru domeniile pe care le gestionați în termeni proximi, astfel ca, în maxim trei săptămâni, să avem definitivat Planul de acțiuni pentru implementarea Programului de activitate al Guvernului, pentru perioada august 2015-noiembrie 2018”, a subliniat Valeriu Streleț.

Șeful Executivului a mai cerut colegilor ca, la fiecare ședință operativă, să prezinte planurile săptămânale ale instituțiilor pe care le conduc.

Premierul a reiterat că implementarea agendei europene a Republicii Moldova rămâne principala prioritate a Guvernului și necesită implicare activă din partea fiecărei instituții. „Revizuiți, de urgență, proiectele ce derivă din Programul de activitate al Guvernului, dar și planurile precedente de acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE. Rog să aveți o atitudine implicată”, a menționat Șeful Executivului.

În cadrul ședinței, Premierul Valeriu Streleț a reiterat prioritățile Guvernului: stabilitatea macro-financiară, siguranța energetică, lupta cu corupția și reforma justiției, protecția socială a categoriilor social-vulnerabile, securitatea și reintegrarea țării, dar și alte domenii de importanță majoră.

Guvernul se va întruni în ședințe operative de lucru la începutul fiecărei săptămâni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente