Recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 4 august

Cute Hipster Teenage Girl With Mustache, Retro Styled Imagery
Foto: PC: themominmemd.com

Această marți ți-a pregătit câteva evenimente interesante și distractive, care-ți vor colora ziua de lucru. Poți merge la ședințe de public speaking, la un quiz sau la un film.

#1. Celebrating U.S. Coast Guard, ora 14:30

Centrul de Resurse Americane te invită la celebrarea unei zile importante din istoria statelor. Cu această ocazie, va fi difuzat filmul „The Guardian” cu Kevin Costner și Ashton Kutcher. De asemenea, Alumna programului FLEX, ediția 2007, Marina Baciuc, îți va vorbi despre ce trebuie să faci și ce nu în timpul verii. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Orașul și culturile lui cu Ovidiu Țichindeleanu, ora 18:00

Această prezentare face parte din ciclul Orașul și culturile Lui și sunt organizate sub egida Bibliotecii Spațiului Public, proiect susținut de Fundația Culturală Europeană în cadrul progamului Acțiune Colectivă pentru Bunurile Comune. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Ședința Top Toastmasters, ora 19:00

top

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. IQuiz[RO]-142 Primul joc al sezonului 13, ora 19:30

quiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici.

 

#5. Pixels: O Aventură Digitală, ora 20:10

Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii. Orarul filmului îl găsești aici.

 #diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente