(video) Alătură-te campaniei #MultumescMaia și aplaud-o pentru curaj pe Maia Sandu

Nata Albot
Foto: Nata Albot PC: Captură video

Nata Albot – jurnalistă, fondatoarea asociațiilor „KLumea” și „Koolture Tricolore” din Montreal, Canada, și una din protagonistele videoblogului moldovencelor stabilite peste hotare „Păsări Călătoare”, a lansat sâmbătă seară o campanie în susținerea ex-ministrului Educației, Maia Sandu.

Nata Albot a zis că nu știe ce poate face mai mult decât să-i spună #MulțumescMaia fostei candidate a PLDM-ului la funcția de premier: „Dacă s-ar aduna zeci, nu..sute..nu, poate chiar mii de aplauze de la toți voi, de acasă sau plecați departe, poate măcar asta ar putea să ne facă pe toți mai conștienți de ce se întâmplă acum acasă și despre cât de mult oamenii onești, cu dorință de schimbare, au nevoie să fie susținuți de noi. Înregistrează un video scurt, aplaud-o pe Maia, ajută-ne să le arătăm celor care guvernează acum Moldova, că noi suntem capabili să facem diferența!”, se arată în descrierea videoului.

Tot ce trebuie să faci e să postezi pe Facebook un filmuleț scurt în care să-i mulțumești pentru reformele revoluționare începute în educație și să o aplauzi la final, iar atunci când vei încărca videoul pe Facebook, nu uita să adaugi hashtagul #MultumescMaia..

„Dragă Maia, eu vreau să-ți mulțumesc pentru reformele revoluționare pe care le-ai început în domeniul Educației. Vreau să-ți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt mândră de tine. Vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ne-ai arătat tuturor cât de mici sunt testiculele celor care ne guvernează acum țara. Vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ne-ai ajutat să facem diferența. Pentru că vreau să-ți mulțumesc, îți ofer această porție de aplauze și îndemn toți moldovenii de acasă sau cei plecați peste hotare să facă același lucru, să te încurajeze cu o porție de aplauze. #MultumescMaia!”, spune Nata Albot în videoul său de susținere postat pe Facebook.

 

#MultumescMaiaNata a zis că nu știe ce poate face mai mult decât să-i spună #MulțumescMaia! Dar dacă s-ar aduna zeci, nu..sute..nu poate chiar mii de apluze de la toți voi, de acasă sau plecați departe, poate măcar asta ar putea să ne facă pe toți mai conștienți de ce se întâmplă acum acasă și despre cât de mult oamenii onești, cu dorință de schimbare, au nevoie să fie susținuți de noi. Înregistrează un video scurt, aplaud-o pe Maia, ajută-ne să le arătăm celor care guvernează acum Moldova, că noi suntem capabili să facem diferență. Și nu uita de hashtagul. #MultumescMaia!

Posted by Păsări Călătoare on Saturday, August 1, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente