Tineri teribiliști! Cu cagule pe cap și înarmați cu bâte, au deteriorat geamurile unei casei și i-au bătut pe proprietari

img_0120_-_kopiya
Foto: PC: igp.gov.md

Doi tineri au fost reținuți de angajații Inspectoratului de Poliție din Șoldănești pentru huliganism săvârșit cu cinism și obrăznicie deosebită asupra unei familii.

La 28 iulie curent, la ora 3.00, poliția din Șoldănești a fost alertată de o locuitoare a satului Pohoarna precum că în gospodăria proprie au pătruns două persoane de gen masculin cu cagule pe cap, înarmați cu bâte, care au deteriorat toate geamurile casei, iar în privința membrilor familiei au aplicat forța fizică, provocându-le leziuni corporale. În acest caz, Poliția a inițiat o cauză penală pentru „Violarea de domiciliu” și „Huliganism agravant”.

În mai puțin de 24 de ore de la comiterea infracțiunii, suspecții au fost identificați, depistați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârsta de 20 de ani, un localnic și un amic de-al său din localitatea vecină. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, tinerii și-au recunoscut vinovăția, declarând că relațiile ostile anterioare i-ar fi determinat la comiterea acestor fapte.

În cazul în care vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă o amendă de la 4.000 la 12.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 140 la 240 de ore, sau închisoare de la trei la șapte ani.

 Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente