Începe luna august în forță! Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 1 august

vinil
Foto: Found on weheartit.com/ Katie A

Începe ultima lună de vară, semn că trebuie să ne bucurăm de orice clipă. Echipa #diez v-a făcut o selecție de evenimente cu care să începeți luna august.

#1. Târg de artizanat „creARTivitate cu gust de vară”

 

Târg de artizanat

Vara e în toi, canicula a pus stăpânire pe tot orașul, însă creativitatea meșterilor nu depinde de anotimp sau temperaturi, de aceea sâmbătă, pe 1 august, la Moldmart sunteți așteptați cu toții la un nou târg de artizanat cu începere de la ora 9:30, detalii vedeți pe Facebook.

#2. În lumea poveștilor 

În lumea poveștilor

ARTerapia te aduce mai aproape de copiii internați în Spitalul Republican din Chișinău, prin intermediul artei. Vino sâmbătă, pe 1 august, împreună cu copiii, nepoțeii și copiii prietenilor tăi în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei, la ora 15:00 și pictează cu noi! Mai multe detalii vedeți pe #diez.

#3. Cinema Auto Party 

Cinema Auto Party

La 19:30, la Megapolis Mall ești invitat la o petrecere cu filme și multă voie bună. Intrarea este liberă. Detalii despre program în eveniment.

#4. Happy Weekend Dancing in the Park 

Happy Weekend

Ești așteptat la un eveniment gratuit și dansant în Parcul Valea Trandafirilor. Începe la ora 18.00, mai multe detalii pe Facebook.

#5. Decoperă spiritul Cehiei în inima Chișinăului 

Descoperă spiritul Cehiei

În fiecare sâmbătă, de la 18.00 până la 21.00, descoperă spiritul Cehiei în inima Chișinăului. Muzică tradițională cehă, dansuri cehe și combo meniuri create pentru dvs., bere gratuită la comandarea unui meniu combo! Rezervări: 079029999. Adresa: str. A. Pușkin, nr. 24. Detalii vezi pe Facebook.

#6. Sâmbătă pe Vinyl 

Vineri pe Vinyl

Spălătorie ne invită la ora 22:00 să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, să fixăm acul pe prima striație a discului și… Let the Magic Begin! Detalii în eveniment.

#7. The White Blade Nap 

The White Blade Nap

O seară plină de Chillout la Tipografia 5, cu începe de la ora 22.00, intrarea 50 lei, detalii pe Facebook.

#8. Self/Less la Patria Loteanu 

Filmul îl puteți vedea la Loteanu la orele: 15:20 / 19:50 / 21:00 / 22:10

Bonus: School of Art. Învățăm să pictăm în acuarelă

 

School of Art

Vara ne inspiră creativitate, iată de ce am decis să lansăm o Școală a artelor, moderată de prietena și oaspetele nostru fidel, Natalis Domini! Vă punem la dispoziție hârtie, acuarele și periuțe, însă vă puteți folosi și de propriile materiale. Durata lecției – două ore, cu începere de la ora 14:30, la Tucano Brasil. Participare – 50 lei. Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente