(foto) O zi la 25 km depărtare de oraș: Baie de soare în piscina răcoritoare de la Pensiunea della nonna

collage
Foto: Baie de soare dar și multe alte surprize la Pensiunea della nonna

Vara pare un weekend fără sfârșit. Soarele, muzica și liniștea de provincie sunt elementele potrivite pentru a crea tabloul amintirilor de vacanță. Adăugăm răcoarea unei piscine și câteva ore de relaxare pe un șezlong din apropiere, la care servim o bere rece sau un cocktail proaspăt și tabloul nostru este complet.

Pe Ana am întâlnit-o în drum spre bar, după cinci minute de ațipit pe șezlong. A venit să scape de gălăgia și canicula din oraș și Pensiunea della nonna i s-a părut cea mai inspirată alegere: „Sunt pentru a doua oară aici și am să mai revin. Cu siguranță, la Pensiune e locul unde se distrează bine”.

Am lăsat-o pe Ana să-și continue drumul, iar noi am mers să ne găsim un loc pe șezlong. Dumitru, îngrijitorul de bazin ne-a povestit că aici, de obicei, distracția începe cam la opt dimineața și durează până aproape de miezul nopții.

DSC_3181

Intrarea este gratuită, așa că, ceea ce va trebui, totuși, să achiți este șezlongul, pentru care vei plăti 30 de lei de luni până joi sau 60 de lei în zilele de weekend. Dacă îți dorești un șezlong dublu, chiria acestuia pentru întreaga zi te va costa 60 de lei în timpul săptămânii și 100 de lei vineri, sâmbătă și duminică.

DSC_3259

Am luat în considerație fiecare recomandare a lui Dumitru și vă sfătuim și pe voi să faceți la fel:

# Ia cu tine costumul de baie;
# Folosește un prosop de uz personal;
# Este necesar să faci un duș înainte de a intra în bazin, cabinele sunt chiar lângă piscină;
# Nu uita de crema de protecție solară;
# Pentru fete e recomandat să-și strângă părul înainte de a intra în piscină.

DSC_3232

Cu toții ne dorim un bronz frumos, dar, în același timp, vrem să evităm orice risc de a face insolație. Astfel, orele potrivite pentru un bronz perfect sunt dimineața de la 10.00 până la 12.00 și după amiază de la 16.00 la 18.00. Ne-am continuat aventura pe teritoriul Pensiunii. Am înțeles că vagonul de tramvai de lângă piscină nu ne va duce nicăieri la plimbare, dar am acceptat invitația de a savura din meniul divers de băuturi răcoritoare, care pot fi servite și la șezlong.

Victor este barman de mai bine de un an și ne-a spus că cea mai mare satisfacție pe care o are este să servească băutură de calitate, dar care arată bine din punct de vedere estetic, în același timp.

Recomandările lui Victor pentru zilele călduroase:

# Limonadă;
# Mojito;
# Specialitatea casei, cocktailul „Vacanța della nonna”.

DSC_3126

Prețurile băuturilor răcoritoare pornesc de la mai puțin de 30 de lei și ajung ușor peste 50 de lei.

Câteva zeci de minute distanță de oraș, câteva ore de baie de soare și intrări în apă și vacanța noastră prinde culoare. Porțile Pensiunii de la Vadul lui Vodă sunt larg deschise în fiecare zi a săptămânii. Ia-ți prietenii pentru a petrece un weekend aventuros și descoperă și celelalte facilități pe care ți le oferă Pensiunea della nonna.

Detalii despre pensiune aflați pe pagina de Facebook și site-ul www.pensiunea.md.

DSC_3110

DSC_3122

DSC_3138

DSC_3140

DSC_3142

DSC_3145

DSC_3150

DSC_3159

DSC_3196

DSC_3206

DSC_3225

DSC_3241

DSC_3249

DSC_3266

DSC_3268

DSC_3277

DSC_3280

DSC_3286

DSC_3230

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente