ADMITERE 2015: USMF „Nicolae Testemițanu” a afișat rezultatele preliminare ale admiterii

IMG_96131
Foto: USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a afișat rezultatele intermediare ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2015.

Oferta educațională din acest an a USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru anii de studii 2015-2016 cu frecvența la zi, a cuprins 695 de locuri pentru studiile universitare, dintre care 450 – la buget și 245 – în bază de contract.

Mai jos poți accesa rezultatele preliminare ale ADMITERII 2015, pentru locurile cu finanțare bugetară și pentru locurile în bază de contract.

Pentru a participa la concursul definitiv de admitere atât la locurile cu finanțare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii, este obligatorie depunerea actelor în original până la 4 august 2015. Persoanele, care nu vor prezenta actele în original până la data de 4 august vor fi excluse din lista participanților la concursul definitiv de admitere, atât la locurile cu finanţare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii. Potrivit reprezentanților USMF, neprezentarea în termenul stabilit a actelor în original, din vina exclusivă a candidatului admis, duce la pierderea locului obținut și la pierderea posibilității de participare în concursul final.

Pentru participarea la concursul definitiv de admitere, este obligatorie prezentarea, în perioada 01.08-04.08.2015, a tuturor actelor în original – actului de studii, cu anexa respectivă, certificatului medical tip (nr.086/e), diplomelor de participare la olimpiade, concursuri, altor adeverinţe, certificate şi acte, depuse la Comisa de admitere.

Lista candidaților care au promovat CONCURSUL INTERMEDIAR la locurile CU FINANŢARE BUGETARĂ, conform facultății și categoriei de concurs:

 

Ordinul cu privire la rezultatele intermediare ale concursului de admitere la locurile CU FINANŢARE BUGETARĂ:

 

Lista candidaților care au promovat CONCURSUL INTERMEDIAR la locurile ÎN BAZĂ DE CONTRACT, conform facultății și categoriei de concurs:

 


.
Lista nominală a candidaţilor, care au promovat concursul intermediar la locurile ÎN BAZĂ DE CONTRACT:

 

Taguri: #admitere
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente