Ecaterina Șilova, stagiară e-Gov: „Multe E-uri pot fi doar în mâncare”

Ecaterina Silova
Foto: Ecaterina Șilova PC: arhivă personală

Echipa e-Guvernare desfășoară o campanie online în care recrutează tineri (e-Ambasadori) care vor fi implicați în elaborarea unei campanii de comunicare despre serviciile electronice pentru cetățeni.

Pentru a motiva tinerii să aplice la acest proiect, vă prezentăm un scurt interviu cu stagiara de la e-Guvernare, Ecaterina Șilova, care a povestit despre experiența sa la CGE, care la rândul lor ar motiva alți tineri să fie mai activi.

A fi un e-Ambasador e una din cele mai tari stagii pe care le poți face. Iată doar câteva din motive:

educație: Centrul pentru Guvernare Electronică este un spațiu unde poți învăța ce oferă tehnologiile digitale, cum ele pot îmbunătăți calitatea guvernării și a vieții din țara ta și ce poți face tu pentru asta.

energie: proiectele de la CGE te inspiră și motivează să faci ceva cu adevărat util pentru societate. Să vezi schimbările care se fac inclusiv prin contribuția ta, este un drive extraordinar.

 

PC: arhivă personală

echipa: fără doar și poate, la CGE vei lucra într-o comunitate de oameni cu gândire creativă, orientată spre rezultate, și extrem de prietenoși și deschiși.

experiență: indiferent de studii sau domeniul din care vii, stagiul la CGE îți va deschide ușile în primul rând în propria gândire. Posibilitățile de realizare personală, profesională sau academică pentru viitor sunt nemărginite după un astfel de internship, fiindcă vei deprinde abilități de valoare pe care puține facultăți ți le pot oferi.

 

PC: arhivă personală

Citește și un interviu cu Ecaterina despre studiile la Stockholm School of Economics.

∗∗∗

Cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate, Centrul de Guvernare Electronică va nominaliza 10 ambasadori tineri ambițioși, care vor ajuta la elaborarea unei campanii de comunicare despre serviciile electronice pentru cetățeni. Ca să te înscrii, trebuie să trimiți o scrisoare de motivație până pe 31 iulie 2015, la adresa electronică [email protected] (cu subiectul „eAmbasador”). Mai multe detalii citește aici: http://www.egov.md/ro/communication/news/noi-te-cautam-devino-e-ambasador

Instituția publică Centrul de Guvernare Electronică este o organizație necomercială ce urmărește beneficiul public, fiind constituită în vederea realizării scopului, funcțiilor de bază și atribuțiilor stabilite de prezentul Statut. Activitatea Instituției are un caracter transparent, informația cu privire la actele de constituire și cele privind proiectele este accesibilă tuturor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente