Evenimentele la care să ajungi în ultima zi de joi a lunii iulie

tumblr_muag7j9wML1rsgw45o1_1280
Foto: PC: Tumblr

Vacanța de vară și zilele fierbinți continuă cu evenimente noi la care să te distrezi joi, 30 iulie.

#1. Proiecția filmului „Prețul Sexului” și discuție despre fenomenul traficului de persoane, ora 18:30

1

Cu ocazia Zilei Internaţionale a luptei împotriva traficului de fiinţe umane, Asociația Oberliht vă invită la o discuție despre fenomenului traficului de ființe umane, mecanismele prin care acesta se realizează, impactul asupra victimelor și a comunității. Evenimentul va avea loc la Zpațiu. Detalii vezi pe #diez.

 

#2. Frisbee în Parcul Dendrariu, ora 19:00

Toți doritorii sunt așteptați îmbrăcați sportiv. E necesar să ia cu ei apă și tricouri de doua culori: deschisă și închisă, pentru repartizarea în două echipe. Detalii pe Facebook.

 

#3. Filosofie cu Sorin Scutelnic – Guest Thursdays, ora 18:30

Sunt invitați tinerii interesați de domeniul filosofiei la un alt eveniment GUEST THURSDAY, marca Ad Astra Group. Veți afla de la invitatul nostru despre ce reprezintă activitatea de lector, trainer și psihoterapeut, ce este programării neuro-lingvistică (PNL), cum să-ți alegi cariera prin intermediul programării neuro-lingvistice (PNL). Mai multe vezi pe Facebook.

 

#4. Muzică live la restaurantul Kozlovna

În fiecare joi și vineri la Kozlovna se organizează seri de muzică live, voie bună, seara degustațională, bucate cehe, concursuri și promoții. Vezi mai multă informație pe Facebook.

 

#5. All in depth la Tipografia 5, ora 21:00

La petrecere va răsuna muzica mixată de Salamun cu ritmuri hip hop. Evenimentul va avea loc la terasă. Iată evenimentul pe Facebook.

 

#6. LITTLE FRIDAY la Spălătorie, ora 22:00

La Spălătorie va avea loc o petrecere cu Anna Godzina și Andrew Clayton. „Multă lume bună, multe shot-uri colorate, multă forfoteală și zghihuială”, promit organizatorii. Vezi evenimentul pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente